Tuesday, March 16, 2010

Bosan...plus sedikit bebel2 pasal diri sendiri..

Rase bosan sgt..huhu..esp dgn kerja..pastu rase malas gile nak wat keje..walaupun telah diberi beberapa ayat penerang hati dari bos semalam..wahahaha...

ayat plg macam tettt....kalau semua berjalan lancar, insyaAllah 3 bulan bonus minimum akan diberikan pd tahun ne without ambil kire pencapaian..wah..seb bek la aku bukan lagi budak fresh grad yg sgt berfikiran positip dan percy bulat2(itu aku dulu..;p)..wahahaha..entah..kite tg dan lihat je la..malas nak mengharap.

pastu skrg ne aku ade satu perasaan dimana..aku rase semua org tak suke kat aku..apekah??..sensentap sgt kot..huhu..ke perangai aku yg buat org menyampah smpi rase nak buang sampah?..huhuhu..mari muhasabah diri..

oh, semalam aku dah setat bermimpi bukan2..huhu..tah ape2 pon ade jgk..smpi terbawak2 kat alam realiti..rase penat sgt..smpi dah duduk n nak mandi pon leh rase nak terlena balik..kikiki...

pastu ari tu leh tetibe tingin nak makan kek lapis serawak..n esknye kak zura bawak balik dari opis..hehehe..rejeki2..tp malangnye, sebab deria rase n bau takde buat mase ne kesan dari seseme, makan just untuk puaskan ati je..huhuu...n tetibe semalam..sai msg, tanye dah makan lom kek lapis serawak?..die ade bawakkan cket dari srwk..hehehe..rejeki lagik..esk la kot nak p amek..en rebak kate aku kebudak2n n wat susah2kan org jek..huhuhu..sob2.. saye tak salah...saye letak status je kat fb..diorg yg kesian kat saye tau..smbil buat muke kesian +menyedut ingus..


n skang ne masih lg dalam keadaan dimane idong tersumbat, kene benapas melalui molot..tp kenkadang tekak plak rase penuh ngan kahak, bile nak kuarkan tak leh pulak..huhuh..ne kali ke dua kene serangan camne..dulu takyah makan obat pon leh baik sendiri..skang ne dah 2 klinik punye ubat..masih tak ok lagi..makan pon takde rase..sume tawarr je..kecuali pedas, leh rase tp rase pedih kat tekak..huhu..pastu deria bau pon takde..huhu..seb bek baby masih aktif dan bersemangat waja kat lam peyot tuh..sebab peyot selalu bergegar dan bergelombang jek rase..aktif betol smpi terfikir betol ke baby girl kat dalam ne..sebab org ckp kalau perot kedepan baby boy..tp dah 3 kali scan doktor yakin je ckp baby girl...erm..entah..kuasa Allah kan, mcm2 leh berlaku, tg je la bile die kuar nanti..eh tp aku dah beli bende2 kaler pink n baju gegirl..camno?..takpe2 pasne sile beli barang2 yg berkuasa neutral..;p


key la..ckp smpi disini dulu...;p..

2 comments:

ciare (^_^)v said...

dulu mak ingat, puanciare ni laki2 sbb sokmo flying kick dgn gaya super saiya lagi.atee dulu mn ada scan2 ni.xmampu kot nak scan2.mmg yakin dpt anak laki.kuar2 je dr perot tgk2 gegirl...hahaha...

moral of the story, gegirl pon suke bg kick yg maha dasyat pd mak dia ;p

ღnFashyaღ said...

kalo sesema minumla minyak kelapa dara...ekekeke....