Thursday, March 18, 2010

Yaya tag saye...

Erm..rase malas nak wat..tp tak wat nanti yaya majuk..kikiki..okey2 mari kite mulekan...

1. Adakah anda rasa HOT?
Mmg la tersgt HOT skang ne..uii panas...balik je mest mandi nak menghilangkan sisa2 peluh..pastu dah mandi pon leh peluh2 lagik..pastu kalau boleh rase nak dok lam bilik tanpa seurat benang pon..erk..sensored2..ish, tp mmg panas la..cuaca yg panas ke sebab aku peknen jadi terover panas..kelmarin lg la dah pasang aircond pon peluh2 lagi..tsk..takan nak kene berhijrah ke kutub utara kot..huhu..


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!




3. Cerita pasal gambar ni.
Ganba baby yg tercomel aku penah jumpe mase browse tenet...mane tau leh dpt anak camtu jgk kalau tgk hari2...mate kaler biru..wiwiwiwi..owh icon2 tu kebanyakkannye adelah ganba, mende2 yg aku donlod kat tenet..ganba untuk app fb aku..n jgk file excel export dari db untuk keje aku..hahaha..sgt la tak terurus..letak kat desktop sebab senang nak capai..n bile dah semak sgt senang gak la aku nak delete..hihihi

4. Kali terakhir makan pizza

Tak ingt, dah sebulan ke 2 bulan lepas..

5. Lagu terakhir anda dengar

Jongang Jongang Jongang.. Jongang Jongang Halimah Jongang.. sbb smlm ade cite Halimah Jongang..hahaha...yaya, lagu ne mmg menghantui kepala otak la..aku rase kene tuka lirik la..supaye tidak menghina org sebab melodi die sedap..hihihi...

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni

Tak wat pape pon..tgh menaip la neh..

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

Fitriah, Fit, Tak pit(adik aku panggey mase pelat2 tak reti ckp lg..), fitri, fifi(kakak nat panggey, tatau ape motip jadik fifi..hikhik..)

8. Tag lagi 5 orang
haish, nak tag sape lg ne..sume ko dah tag..hahaha..aku tag org yg rajin komen belog aku la yea..kalau anda rajin leh la wat..hihihi

1) ciare
2)fashya
3)oneyani
4)en rebak
5)nurul aziyana

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
Member blogging..opismate en rebak..

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
Masih tingat lagi belog kak aziyana la tmpt saye belajar buat bunge dip..hihihi..maseh yeaa...

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Erm, masih lg rahsie kot..hehehee

12.Bagaimana pula dengan no.2
Of course la ngan hubby die..;p...

14. Kata2 cinta untuk orang no.4
I will always love you, care for you, think about u and miss u every second of my life...wah jiwang tetibe..;p

15. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda

Die adelah yaya..noor suraya johari..
anak die kitorg panggey ecah..
yaya kawen ngan en hapuz..senior kitorg jgk mase kat ukm
yaya suke buat lawak smpi geli2 usus mendengarnye
yaya jugak suke nyakat org eh aku..smpi aku cubit2 n pukul2 diee..

7 comments:

ciare (^_^)v said...

hihi kena tag pulak. rasa mcm penah buat. tp nak buat lg. hehe :P

yaya said...

oit mane ade aku majuk la..

yaya said...

eh betul la.. aku rase sbb aku dh lame xnyakat ko nih yg aku jadi asek sakit jek skarang.. seseme la, sakit pale la...

oo smlm aku tersangatlah frust sbb xdpt tgk halimah jongang.. gigi die dh cantikkan lepas eksiden..
haishhh ni lee chong wei punye psl la ni.. tengok die main final smlm, terlepas plak halimah jongang..

myheart said...

ciare->kalau rajin wat la yea..suke2 je neh..


yaya->ko mmg, kalau berkata2 sekali tak penah tak kene cubit ngan aku kan..hahaha..tp tu dulu..skang dah behave cket..

yaya said...

sbb kite jarang jumpe sekarang.. dulu hr2 tgk muke ko hr2 kene cubit..
tp bukan aku je tau, cila pon same..
kakakaka...

ღnFashyaღ said...

wah, kene tag pulak..tgh ngantuk ni....buat kejapla....hoho

oneyani said...

oit apesal rahsia??

ahaha nanti yani buat..tapi kan pempuan peknen memang la cepat panas...nk buek cano...cobaan..ehehe