Wednesday, March 10, 2010

Mmg comel dan tidak dpt menahan...

Mase ne aku p kl nak beli ken kat kamdar untuk wat barut baby..

masuk sogo, cam bese..ade sale..hehehe...memule nak beli baju peknen untuk aku...last2 tgk ade sale yg baju longgok2 kat bawah tu kan..p la tgk..bnykkk baju baby...ade satu side just untuk pureen punye yg sgt menarik hati..bile tgk harga pon..murahnyeeeeee...n sukee sgt sebab kaler yg cantek n comell je bile tgk..aku pon amik hampir setiap design yg ade..tp takla semua..ne semua sepasang tau...hehehe..






ne plak stokin..hehehe..comel kan...theee~~~~..sgt la mcm budak tecik kan..bukan macam mak org..hehehe..stokin untuk pantang nanti..awal2 aku dah beli..sebab nmpk comel je sbnrnye..2 ckp..sebab aku tak tau la aku akan pakai ke tak..ateee..aku kalau panas kaki n tgn akan peluh2..mest tak selesa..huhuhu..pastu pulak adik aku keje sogo dapat la staff voucher 10 percent..lg tmbh murah..hihihi..

nanti ingt nak tarik en rebak p sogo lagi la p beli barang baby..;p..maknye cam kedukut je kan beli baju murah2 je..huhu..xpe sofia baby, nanti dah lahir baru kite cari yg mahal cket..lgpon baby kan cepat membesar..kan kan..heheh...kalau beli yg murah dpt banyak, eventhough murah tp comellll dan kualiti jgkkk..kan kan..heheh

eh tu album adiah kawen ari tu..tp plan nak letak ganba baby lam tu nanti..skang pon dah di isi ngan ganba scan baby yg ade...wink3..


baru lepas ne ade beli brg kat my dear warehouse sale..with en rebak n yaya n totet..will update soon..tetibe kene rasuk antu update..hihihi

p/s:..ne bukan entri menunjuk2 tau..ne cume keterujaan seorg bakal ibu bercerita..huhuhu..lgpon barang2 aku beli murah2 je..bukan branded n mahai2 cam org len..huhuh...baru aku faham pasaan yaya yg tertido bersama longgokkan barang2 baby yg die beli..hikhik..

6 comments:

ღnFashyaღ said...

xpe...kitorg mom to b yg lain pun ske tunjuk2 barang2 yg dah dibeli....cume nak kongsi keseronokan nak jadik ibu...tu je...xde niat nak menunjuk lebih2kan..:)

Puan Jiha said...

haah..mang excited kan...tp bagus sebab leh dpt comments dr bloggers on what to get..brand ape yang elok, yang murah =)

Nadya said...

besnyee..bj baby girl mmg rambang mataa..boy kureng sket..huhu

btw, mydear sale caner?best tak?igt nak gi sane sok..nk survey..kalu terborong gak xtau le..hehe

myheart said...

btol tu kawan2..hihi

nadya->best jgk..stroller ngan carseat cantek2..harga pon taklah mahal sgt..kire affordable la jgk..

nanti akan update ape yg dibeli yek..hihii

mun said...

ala,bukan nk menunjuk2 pown just berkongsi rasa jer....cute2 baju bb girl kan....hahhaa..memang truja la..rasa cm nak borong jer

oneyani said...

comel nye baju2 ni...branded tolak tepi y penting kaen besh dan comel..

yani kalau beli baju baby utk kawan2 pon asyik duk telek je...ni kan lagi utk baby sndr..auw!duk telek tiap2 hari selagi baby xkeluar kot..ehehe