Tuesday, December 1, 2009

Kurang cikit...

Alhamdulilah arine berjaya juga aku ke opis..itu pon setelah ditolak2 oleh en rebak untuk membangunkan aku->ganas tol laki aku ne dan satu ayat keramat ->aih skang dah jadi pemalas mangun pagi cam tettt ke?..erm..okey fine..bangun..tp baru je gerak satu sendi..satu badan terase sakit..adeh..make bergerak la pelan2 cam kure2..


And oh thanks kepada mereka2 yg komen kat entry bawah tu eh..ade bg idea makan madu, tp ade jgk yg kate madu tu panas untuk wanita mengandung..so jalan terbaik adelah tak amek..tp alhamdulilah malam td leh tido nyenyak cket..adela 2 3 kali terjaga sebab batok..n kol seblas dah tombang sebab makan obat batok yg dr kasik..pastu obat tekak.(double rase ngantok..).mmg rase cam empoknyeee, sejoknyeee bantal neh..wah nikmat...

Tp skang ne batok still ade cume tak segatal biasa, n kahak makin pekat aku rase..sebab aku fail mengeluarkan kahak maka bile die pekat ne cam senang plak nak kuar..hohoho..hingus plak biasa kaler jernih, ne kaler ijo pekat..dah same cam kaler kahak plak..hihihi..mesti korg geli dgr aku membebel ne kan..hihihi..xpela..bak kat pn matul, ini semua akan dapat pahala nanti....redha je..

Owh skang ne aku dok umah mak kat gombak..sebab ayah, mak n adik bongsu balik indonesia..ahad lepas..pes time diorg nek kapal terbang sebab aku risau ngan laut yg bergelore n ombak tinggi skang ne..biarla berhabes, janji selamat...

Dah 2 hari kol 9 sengah baru siap masak makan malam..yela, dgn keadaan aku yg lembik dan bergerak cam kure2 ne kan..sebab mak takde so aku amek aleh tugas mak untuk masak..seb bek takde komplen lg..diorg makan ngan lazatnye..->agaknye sebab lapar lambat sgt masak kot..thehehe..yang pasti en rebak takkan ckp aku masak sedap..owh semalam die kate kalau aku masak tak sedap die p je kedai mamak kat depan tu..ok..ok..fine..amek bantal pelok n tido smbil buat tatau...kang tak pepasal ade adegan air mate pulak...pdahal tau die gurau jek...->sejak mengandung ne mmg sgt senstitip melampau..tp cube sedaya upaya untuk elakkan..sebab tanak baby jd cembeng..huuu..

ok tu jela entry ngarut tok arine..nanti2 bile rajin aku upload ganba plak..daaa...

1 comment:

oneyani said...

ahahha betol kalau banyak nanges nant baby pon suke nanges..kes ni terjadi pd adik yani yang ke-4

sikit2 nak nanges..sbb ms mak ngandungkan die..mak suke nanges sbb kn paksa g sekolah memandu!ahhahah