Monday, November 24, 2008

Mengimbau kenangan silam...cila mencari identitinye kembali...

Mari membace dialog...wakakaka...lg sonok kalo dok tepi pantai sambil cite n zassss..flashback..kan cila kan..wahahahaa..

cila my roomate since 2003-2006..gilo ko..tak penah bepisah..wakaka..ade la 2,3 sem kot tak sebilik..tp still makan same, study same, p toilet sesame, p exam n kelas sesame...ponteng pun kekadang sesame...wahahaha...begitu jg yaya n natt yg hadir kemudian, selain kak cik n zati yg turut bersame pada awalnye...uhuks..kak cik sorry tak dpt dtg kenduri tawen kak cik..sob2..

okey2...start flasback..wakkakaa..


  1. Siti Norsyila Jailani Syila: aku dlu cane eh
  2. fit azhan: entah la yea
  3. fit azhan: tp kalo ingt2 balik mase first year
  4. fit azhan: klakau
  5. fit azhan: hahaha
  6. Siti Norsyila Jailani Syila: heheh..
  7. Siti Norsyila Jailani Syila: 1st year kite adalah penari
  8. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahah
  9. fit azhan: tp mase memule tu lagi klakau
  10. fit azhan: aku takot ngan ko tau dak
  11. fit azhan: kikiki
  12. Siti Norsyila Jailani Syila: berkwn ngn senior2..
  13. Siti Norsyila Jailani Syila: erkk nape ko takut ngn aku
  14. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahaha
  15. Siti Norsyila Jailani Syila: cpt2 citer!!
  16. fit azhan: dah ko asek wat muke masam jek kat bilik..
  17. fit azhan: pastu aku tegur ko jawab sepatah2
  18. fit azhan: yg kes aku ingt ko marah aku smpi tak tegur aku sehari ke 2 hari tu..
  19. fit azhan: nanges aku dibuatnye
  20. fit azhan: hahhaa
  21. fit azhan: sape soh ko tak layan aku yg manje2 first time jauh dr umah
  22. fit azhan: kikiki
  23. Siti Norsyila Jailani Syila: nk mengimbau kenangan silam..
  24. Siti Norsyila Jailani Syila: mencari identiti yg hilang
  25. Siti Norsyila Jailani Syila: btul ke nih
  26. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahah
  27. fit azhan: rase cam dah penah cite
  28. fit azhan: skali ngan kakcik zati sume
  29. fit azhan: hahaha
  30. Siti Norsyila Jailani Syila: isk mane ade..
  31. Siti Norsyila Jailani Syila: haa korg ngumpat aku time aku xder la tuh
  32. Siti Norsyila Jailani Syila: hahaha
  33. fit azhan: ade la
  34. Siti Norsyila Jailani Syila: aku mmg seorg yg xmesra alam..
  35. fit azhan: aku ade cite la kat ko
  36. Siti Norsyila Jailani Syila: kalo da lame kenal bru la mesraa
  37. Siti Norsyila Jailani Syila: hihi
  38. Siti Norsyila Jailani Syila: smpai skang aku masih cmtuh
  39. Siti Norsyila Jailani Syila: kalo sorg2 nek tren ke muke mmg masam giler
  40. Siti Norsyila Jailani Syila: hihihi
  41. fit azhan: hahaha..same la ngan aku pon
  42. fit azhan: tp takde la smpi tak tegur org cam ko dulu2
  43. fit azhan: kikiki
  44. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahah..
  45. fit azhan: agaknye mase tu kot ngah gado ngan bf ko ke ape
  46. Siti Norsyila Jailani Syila: ko kn suke wat muke kerut2 dlu
  47. Siti Norsyila Jailani Syila: ngn pakai spek..
  48. fit azhan: tp kalo da lame kenal kan mest ko cite nape kat aku
  49. fit azhan: hahaha
  50. fit azhan: kerut2 eh>?
  51. fit azhan: kikiki
  52. fit azhan: skang ne?
  53. Siti Norsyila Jailani Syila: yer la..ala2 garang gitu
  54. Siti Norsyila Jailani Syila: ahaha skang kalo ko wat muke kerut2 aku gelak jerr..
  55. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahah
  56. fit azhan: ooo
  57. fit azhan: kerut2 tu muke garang ke
  58. fit azhan: hahaha
  59. fit azhan: pekate ko tgkp ganbo mase aku wat muke camtu
  60. fit azhan: nak tgk cane
  61. fit azhan: kikiki
  62. Siti Norsyila Jailani Syila: hahah..
  63. Siti Norsyila Jailani Syila: cube la ko pakai spek..
  64. Siti Norsyila Jailani Syila: pastu ko kerut2 dahi
  65. Siti Norsyila Jailani Syila: haa cam kirana ko tau x
  66. Siti Norsyila Jailani Syila: hahahah
  67. fit azhan: kirana?
  68. fit azhan: wahahaha
  69. fit azhan: spek aku kecik la dr die
  70. Siti Norsyila Jailani Syila: aku ingat lg saat pertama aku nmpak ko kt ruang legar UO
  71. Siti Norsyila Jailani Syila: ko bejalan smbil kerut muke
  72. Siti Norsyila Jailani Syila: btul2 menarik perhatian aku
  73. Siti Norsyila Jailani Syila: xsangka jd roommate aku
  74. Siti Norsyila Jailani Syila: hahah
  75. fit azhan: hahaha
  76. fit azhan: mest ko pk
  77. fit azhan: budak nerd neh
  78. fit azhan: wakakaka
  79. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahaha..
  80. Siti Norsyila Jailani Syila: aku nih kn suke perati org..
  81. Siti Norsyila Jailani Syila: kalo pd aku nmpak pelik, haa lg la sgguh2 aku peratikn
  82. fit azhan: kalo ko nak tau,..bebudak sekolah aku yg tak rapat sgt kan..jumpe aku diorg cam tak kenal
  83. fit azhan: wahaha...mest dulu mase sekolah aku lg len
  84. fit azhan: kikiki
  85. Siti Norsyila Jailani Syila: aku rase mase ko 1st year tu la ko masih same time skola
  86. Siti Norsyila Jailani Syila: pastu ko da kenal aku, zati
  87. Siti Norsyila Jailani Syila: da len sket..
  88. Siti Norsyila Jailani Syila: ihikk
  89. fit azhan: hahaa
  90. fit azhan: yekot
  91. fit azhan: mase tu la
  92. fit azhan: kenal baju tshirt n jeans
  93. fit azhan: diesel la
  94. fit azhan: ape lg yg kite slalu g shoping tuh
  95. fit azhan: nek bas g metro
  96. fit azhan: wahahaa
  97. Siti Norsyila Jailani Syila: hahah kite g soping kt mines..
  98. Siti Norsyila Jailani Syila: pe eh name die
  99. fit azhan: mines pun..nek komuter
  100. Siti Norsyila Jailani Syila: xhengat..
  101. fit azhan: hmm
  102. fit azhan: aku pon
  103. Siti Norsyila Jailani Syila: skang da ganti ngn giant
  104. fit azhan: tp ctu tak bnyk la
  105. fit azhan: kite bnyk g metrokajang
  106. fit azhan: kan ade jusco
  107. fit azhan: carik baju menari ngan senamrobik pun kat ctu
  108. fit azhan: kikiki
  109. Siti Norsyila Jailani Syila: aku ingat lg ade 1 mase tu kite g mines 3 org..
  110. Siti Norsyila Jailani Syila: pastu aku ngn zati g midvalley plak
  111. Siti Norsyila Jailani Syila: hahaha
  112. fit azhan: eh bestu aku p mane
  113. Siti Norsyila Jailani Syila: ngko balik ukm ler..
  114. Siti Norsyila Jailani Syila: ko xmo ikut mase tuh
  115. Siti Norsyila Jailani Syila: aku ngn zati jer buang tebiat
  116. fit azhan: eh aku balik sorg2 eh..braninye aku
  117. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahah
  118. fit azhan: mest aku rase sedih mase tu
  119. fit azhan: wahaha
  120. Siti Norsyila Jailani Syila: ahahaha..
  121. Siti Norsyila Jailani Syila: yg ko ilang wallet tu time bile eh
  122. fit azhan: hmm ilang wallet tu aku rase korg ade skali ngan aku
  123. fit azhan: tp mase da smpi br sedar rasenye
  124. fit azhan: huhuh
  125. fit azhan: sedey oh
  126. Siti Norsyila Jailani Syila: mase tu ko ngn aku je kn
  127. Siti Norsyila Jailani Syila: pastu aku teman ko patah balik g serdang cr wallet tuh
  128. fit azhan: sume mende ade lam tu...satu sen pun takdek mase tu
  129. fit azhan: yekot..tak bape henggat..ilang wit nak beli sura jeans yg tak jadi
  130. fit azhan: wahahaha..
  131. fit azhan: nyesal tak beli. kalo tak selamat dah wit tu..at least aku dpt suar jeans
  132. fit azhan: hahaha
  133. Siti Norsyila Jailani Syila: hahaha..
  134. Siti Norsyila Jailani Syila: tu la..mende nk jadi..bukan kite tau pn..
  135. Siti Norsyila Jailani Syila: huhuhu
  136. fit azhan: tu ar pasal..adui..
Dah2 smpi tu jek..yg len sensored..lalalala..kan cila kan..:p

6 comments:

GuRL said...

windu time kt u dlu..gud girl jer mase tuh..eh gud girl ke?? ahaha kuar melepak ngn senior2 til late nite..isk2..

aku teringat betape fit xsuke abg jasin n d gang..ahahah

myheart said...

hahaha..aah kan..first time aku didengki abg jasin kat kafe..gurauan sadisnye membuat aku sakit ati dan tros blah p balik bilik tglkan korg..

seb bek mase tu aku tak lancarkan perang menganti..lelame da immune..wahahaa...korg la kuar late nite..aku yg gud girl tg ko balik..takot woh memalam..wahahah..

yaya said...

woit woit.. ape gosip berdua je ni..

oo baru aku tau fit xske abgjasin and the gang.. aku termasuk la tu gaknye eh.. huhuhuuu..

myheart said...

erk..abg jasin jek la..sebab die suda buat aku majok...kikiki..mase tu aku mane kenal pangai die cane..sentap seh first time kene..geng abg jasin yg senior laki2 la..same tu yg gumok2 tu..same gak suke ngusik..

yg kaber abg pejal nak mintak no tepon aku depan bf aku tu..wahahaha..sape kah namenye

yaya said...

oo itu abg shameer tolong mintak untuk abgfezal.. seb baik aku kaber kan.. mesti azhan terhutang budi kt aku.. ngeahahahhahah..

alaaa diorg ni mmg gitu perangai nye.. tgk la sape senior die.. wakakakak aku kutuk somi sendrik.. ampunkan kami penunggu gua.

myheart said...

aaa..abg shamer...dulu die skali la kan..suke gak ngusik2 perli..aku kan sensitip..mane bley masuk..wakakak...skang dah kurang cket..tp ngan encik rebak masih kuat sensitipnye...:P

entah la yaya..p tanye die..hahaha