Sunday, May 30, 2010

Lelong2..seploh hengget..seploh hengget..

Carter Romper..

He he..smlm aku dah pilih mane aku nak..9 helai sumenye..ckp untuk setaun stock baju..hehehe..dah tgkp pic satu2..yg pic ne aku dah amek, tp ade size len wit design yg same..so sape berminat hubungi saye yea..kalau beli 5 helai rm35(leh kurang lg)...n mungkin dpt free satu bg yg terpilih....hehehe...



ne yg dah tak available..hehee

available size : newborn, 9 month


available size: 6 month


size: newborn, sold to OnN!Ey


available size: newborn, sold to sHarEna


available size : newborn, sold to sHarEna, 9 month


available size : 9 month

Jual murah2 je bukan sebab nak beniaga tp sebab tak nak tamak sgt..hehe..kalau amek sehelai due mayb leh gune pos ekpress yg cam sampul tu kan..dalam beberapa ringgit je..so ape lagi..pilih2..



9 comments:

OnN!Ey said...

mau3...
new born kaler ijau tuh nk book...
bole??

myheart said...

muleh2..orite..

OnN!Ey said...

really???ony book n hujung bln in duit...tggu gaji...hihih~~~

myheart said...

boleh2..no problem..

OnN!Ey said...

nk in duit nih..by today or tomorrow.bape ek masok posting..??
send num akaun...hihih~~~

OnN!Ey said...

hihihihi~~~
garfield_onie@yahoo.com

sHarEna said...

kite nak yg gambo ikan wane warni tue utk 3 months & yg biru 3 months gak..camne nk bayo?

emel la details

sharena@cyberjaya-msc.com

qasehadam said...

salam awk ade tny psl beg diaper pd sy kalo nk tgk kaler yg lain lg bleh g trs kat lunatots ade kaler lain lg.

[ Hanie ] said...

geram tgk kalau baby pakai ni hehe :D rase nak geget peha dorang :P