Wednesday, May 26, 2010

Campur2

huhu, skang ne terase amat2 penat..pesal tah..nak kate bnyk keje takde pon..

tp sgt obies bile tido n bangun tido..mase tido peluh2 cam berjoging..berjogingkah aku mase tido?..(>_<)...org bile bangun tido segar je kan esp bile tido awal..ne tak, mangun tido rase lemau dan sgt penat..smpi tadi en rebak kate pesal muke penat sgt?..huhu..entah ape la aku buat mase tido sampe penat gtu..


pastu skang diri sendiri maseh compius aku ne 36 weeks ke 37 weeks?..hahaha..sebab bg tarikh period yg berbeza seminggu kat 2 klinik yg berbeza, due date pon beza tp leh dedua kate aku dah 37 weeks..erm..tak kisah la..janji jgn overdue n kene induce sudah..huhu..

alhamdulilah baby maseh bergerak dgn giatnye lam perot..risau jgk sebab kat klinik nurse bnyk kali ulang pasal pergerakan baby, jumpe dr pon ckp mende yg same...huhu..


pastu compius lagi nak beli breast pump yg mane..

ingt nak beli manual dulu..pastu baru beli elektrik..dgrnye kalau ade elektrik punye pon kene spare yg manual sebagai bekap..


so samada medela harmony or avent isis manual...

ke nak tros beli elektrik?..spectra 3 or medela swing?..


huhu..buntuuu nee..

3 comments:

sHarEna said...

emm..mcm kite dulu memule beli avent isis manual & segala kelengkapan avent cam container for milk storage, botol susu etc. rase x rugi pn beli sbb mmg guna smpi skrg kt rmh pump tuh. juz bile nk naik keje pas pantang kite beli spectra 3 pulak sbb nk pump cepat sket kt opis. selak baju pn xdelah kene luas2 sgt. takot tetibe org masok dlm surau, tgk ade aksi 18sx segan la pulak kekeke ;p

klu nk beli 1 pump jer, beli spectra 3 je teros. senang. manual nie lenguh sket arr tgn.

Anonymous said...

yg memana pun boleh sayang

nurul aziyana said...

kalo nk pump kt opis better bli yg electric...sy pun tgh compius lg ni..medela swing ke spectra3..tp nk double pumping..so kene spectra3..nk bli freestyle mahal sngt..huhuuh