Wednesday, December 30, 2009

Makanan ruji...


Selain nasi, ne la makanan ruji yg wajib dimakan hari2..

Huhu..ade 3 jenis, neurogain(cam minyak ikan), pramilet(ade vitamin+asid folid)+calcium(30)

yg pramilet tu mak aih bapak besa...bergenang2 lam mulot ngan air pastu telan dgn rakusnye..sebab kalau tak mest terkuar balik..waahahaha..

Sape p wat check up kat klinik Naluri, wangsa maju mest dpt mende neh..Memule ingt nak wat check up kat klinik gomen nak stop kat klinik ne, tp skali bulan lepas die amek darah pastu siap dah charge mahal2 awal2..harusla bulan depan nak kene p sane balik kan nak tgk result darah tuh..sgt la ketinggalan zaman sebab aku tatau blood group aku ape..wahahah..lupe laa..

Memule cam aku bnyk jgk la skip2 makan mende ne..tp rasenye pil calcium tu penting..kalau tak makan..makin teruk sakit pinggang dibuatnye..n skang plak..dah setat bile gosok gigi je mest berdarah..sepupu en rebak penah bitau sebelum ne, die kate mmg akan berdarah..

Bibik plak asek tegur kate nape perut tak besa2 neh..tp part len yg besa..ermm...yeke..tp aku rase mmg cam dah memboncet dah..baru nak masuk 4 bulan kan..uuuu..takot plak membayangkan bile dah besa smpi kulit perut rase tegang2..pastu berat mest nek kan..pape pon kene hadapi jgk..chaiyok2...

2 comments:

Redbloodsnow said...

manyak gak pills nk kene ngapp tuh ek..hehe

CiLaa said...

mkn sume taw..xmkn babap kang..