Monday, November 16, 2009

Keserabotan..

Huhu, entah nape pagi ne sickness2 aku makin bertambah..loye2, pening setat dari bukak mate smpi skang..bile pk pasal coding je dah pening2..huhu..sapu2 balm kat pale..tp tekak loye2..rase nak je sapu balm ne kat tekak kot2 leh ilang loye tuh..huhu..


Td tgk ticker kat atas..wah dah 9 minggu lebih rupenye..tp cam biase perot masih takde rase pape lg...n masih cam biase je..cume part2 tertentu je yg membesar..hahaha..:P...n lg satu berat badan turun plak 2-1 kg..erm..bukan sakng aku dah makin gumok ke?..ke timbang tu yg rosak?..huhu...but so cute bile kat ticker tu die ckp "Ive already grown verifiable finger n toes"..comel2..rase nak tgk je camne la rupenye ek..

Erm, susu tak beli lagi..risau pulak baby tak ckp calcium dah la ngan maknye yg sedia ade kurang kalsium(andaian aku je sebab kalau solat mest tulang aku bunyik2..apekah?..huhu)..eh tp mgkn jg la tak ckp calcium sebab aku mmg tak suke minum susu..tp skang ne dah ok dah..tg je enche tuan kite belikan susu tuh..bile la agaknye eh..tp hopefully everthing is going to be fine..

n semalam MIL masuk wad..mayb sebab darah tinggi sgt n kurang rehat..hopefully mak cepat sembuh n balik nanti dah kuar wad dah..amin2

skang ne dah jarang tulis kat belog ne..huhu..bile rase boring n ade sesuatu nak luahkan je baru la nak buat..so camtu la kirenye untuk seterusnya..n pada sesapa yg follow me tu..thanks a lot yea..tak sangka takyah wat pape2 tetibe ade org follow blog kite..tu namenye ikhlas..bukan follow belog kite semata2 nak soh kite follow belog die..tu tak baik untuk kesihatan..hihi..kalau anda rase bahan bacaan disini bagus, berguna og menyeronokkan anda maka anda follow la belog ini..saye sgt bebesar ati..:P..

key la..smpi sini je kot aku membebel..nak smbg keje..dah kurang cket pening2 ne..

2 comments:

shuweetilicious said...

i will follow u :)

yaya said...

ko gi klinik mintak pil calcium je kalau mls nk minum susu..

muntah2 tu sbb perut kosong.. sile mkn lps bgn pg..