Monday, November 9, 2009

His n Hers..

His new bag n machine..



sbnrnye adelah besday present..tp dpt lebih awal..sebab dah eksited sgt kan..hoho..
tgk2 hadiah by siap kasi awal 2 minggu..adiah syg lewat 4 bulan tau..sob3..=P

tp takpe..bile dpt lewat..hargenye mest lebih mahal...mahal cket je kan.lalalalaa..

My new bag n machine..


owh teddy bear tu hadiah dr en rebak mase first time jumpe..dah 3 taun da..kalau la die boleh berckp, abes pecah sume rahsie jawabnye..hihi..sebab kalau bengong2 slalu teddy ne la tempat menompang kaseh n tmpt mengadu..hihihi

tgk beg je..kalau tgk sume kang nanti ade pulak yg ckp menunjuk2..tak bek utk kesihatan rohani..hihihi..

3 comments:

Reb@k said...

huhu..beza ckit ke? mcm byk je...huhu, tapi xpela, yg penting dah kc kan...

klu wit rock you tak naik2 gak tak tau la yek...

bt apps byk2 tau nanti...leh cukai ckit nanti...hik3 =p

suarajagat said...

suarajagat minat tgk dua2 beg..
kalau leh dpt kamera ngan teddy bear tu lagi best!!
hehe..

kat mana beli beg awak tu? nk cari la

myheart said...

en rebak->huhu..tatau la nak wat apps ape leh kasi rockyou masyukk..sob3

suarajagat->erks..beg tu adelah free bile beli barangan didalamnyee...eh teddy busyuk tu takleh kacoooo...hihihi