Friday, February 13, 2009

Tekujat

Yaya jahat oh..ade ke die kate sb aku slalu sakit pale..die p send emel ganba org ekciden..hancus badan..

huwaaaaaaaaaaaa...aku lak tak tau..men bukak jek

seyes..dan2 ternampak tros aku nak muntah..uwek2..

aku sgt sensitip ar tgk mende2 camne..lomah somangat den..

kalo kat jalan jumpe eksiden..org len sibuk2 slow kete nak tgk..aku kalo boleh nak pecottt dr tmpt kejadian..oh..serammmm...sebab tu skang aku tak jadi doktor...wakaka...mcm la qualification layak jadik dr..kikiki..dr falsafah boleh kot..verangan hokey..kiki

Owh..nak reply emel tu pon aku kecik2 kan window..bia nampak butang reply jek...hahaha..hampeh la yaya ne kan..

Huhu...masih terase kemualannyee...ayat ne cam bahye lak kan..bile diterbalik2kan..hahaha..

notakaki : tingat mase tgk cite underworld 3, part2 ngeri2 darah2 aku tutop mate..saje je encik rebak kan...ajak aku tgk cite ngeri2 ne..hahaha..

4 comments:

GuRL said...

fit nmpak tak tgn org mati tu tunjuk 'peace'?

xcaye g tgk cpt..

myheart said...

oit..gilo ke ape..aku tgk sipi2 ujung ganba pun dah tak lalu makan..ko nak soh aku belek telek..ish..tak kose i nyahhh..

GuRL said...

hahah..tah nape aku berani tgk gambo..yg real punye mmg gerenti lemah lutut pitam terus

yaya said...

kalo ade eksiden jgn tgk, nnti org yg eksiden tu tumpang kete ko.. tau2 je ade org kt blakang.. haaaa mcm mn tu.. jgn pandang blakang tau..