Friday, February 17, 2012

Saye sukeee...


Ehem..Sbnrnye sy suke menjahit..yeke?..eheheh..

Okey, dalam 10 tahun++ jgk mak n ayah bukak kedai jahit..kecit2 dah pandai2 guna mesin jahit yg ade kat kedai buat batu seremban dan jual..hihii..yea otak mest bisnes..rase minat sgt..nasib je tak jadi fashion designer..cewah..ade bakat kah engkon fitriah???

tp rasa seronok plak kan kalau leh buat baju sendiri..sebab slalu nampak baju cantik tp mahal la..atau nak beli baju slalu takde yg berkenan la..haihsss..actually dah lame teringin nak jait baju dak ketoet tu..sblom raye kot dah beli kain, benang, siap kapur, pita pengukur suma..hahaha..tp la ne sampai ke sudah tak buat2 lg..

pastu tah cemane bace post ciare ngan azliyana..wah tros semangat balik..kih3..nampak beno kene ade pemangkin kot?..

now tgh gian nak mencari kain..harap2 semangat ini berkekalan..kih3..

Ya Allah cantik sungguh kain2 ne hokeyyyy..tp rege sungguh cantek jgk..hihi..susah nak cr legging lawa2..dah la susah..mahal lak tuh..isk sungguh menggiurkan utk dibeli..

cantiknyeeeeee

cantiksss jgkkk..

okey yg bawah ne idaman manjeku dikalbu berangan nak dpt tp takut tinggal angan2 mat jenin..muahahah...tp ne mesin azliyana dr cne http://nurulaziyana.blogspot.com/. pinjam gambr ye yunkk.


perg mesin jahit ade keyboard..kelasssss...

p/s: yana..mesin jahit kamu sungguh menggoda iman..kalaulah kaye arine jgk g kedai mesin beli..hohoho..tp regenye sungguh T____T...

1 comment:

chepah ila hussein said...

keinginan mu seperti keinginan ku jua...huhuhuhu

geramnya tengok kain ngan mesin jahit itew!

kene tanam semangat la camni...tapi kalau setakat tanam tapi tak bercambah camne fit?