Sunday, July 3, 2011

I'am a failure

in taking passport picture...hahaha..sungguh huduh..hukhuk..seb bek aku takde save gamba yg untuk kad matriks mase u aritu..lg la huduh.nmpk cam mate juling...tsk..meh tgk koleksi yg ada..hahaha..

oh sebab ape teringt nak wat post ne..sebab mase lapor diri ari jumaat ari tu..leh aku lupe nak bawak gambar..padahal ade 8 keping gambar kat umah..so terpaksa la amek balik gamba..tsk2..

tahun 2006..huduh gile senyum..hahaa..mase ne dah abes blaja..gambar ne la gambar cari makan kat resume..kihkih..senyum patot cam ne =) tp dah jadi cam ne =(..hikhik..

gambar ne untuk amek maid ari tu..tak senonoh je tgkp gamba pakai camera digital biase je..dah la mahai pastu men tangkap je..tak sempat nak wat ape pon..


jumaat lepas..gambar ne la jadi gambar kat kad matriks..kihkih..ne pon org tu men tgkp jek..org soh kire die wat dek je..lantok le..janji cepat..huhuh..


oh, jemaat ari tu dah start keje tmpt baru..erm dapat cubicle yg tinggi cam bilik la jgk..tp cam bler, apsal aku cam tak reti bersosial ne..tsk..rase cam terasing pon ade gak..huhuh..harap2 lepas2 ne sume berjalan lancar..tp dgrnye cam kene wat coding sorg2..huwawa..harap2 idok ler..
n yg bgsnye aku gerak dari bangi kol 6 petang smpi umah 8 malam..yeayy..kaki adelah kejang..huu

ingt nak letak gmbar kad matriks..kikiki..tp kan enset aku dah pitamsss..nak charge takleh..bateri sume ok tp elektrik tak nak masuk..jadi adekah mase untuk tukar tepon sudah smpi?..maka pikirkan2 lahhh...

iphone4?..galaxy tab?..htc desire hd?..htc sense?..fuh peninggg...duitnye pon peningg pinar2 jp nak kuarkan neh..hahahha

1 comment:

Ciare Baha said...

wuah makin lama makin cun laah...:D kalo gambo passport kite lg ah teruk. nyampah!! huhu

slmt bkerja di tempat baru :)