Friday, April 29, 2011

Mmg kerja gila..

Gara posting azzamaro -> http://azzamoro.blogspot.com/2011/04/sale.html, maka otak telah merancang kerja gila iaitu pegi midvalley nak beli mekapppp..hahaha..ne sume sebab sofea dah pecahkan pallet eyeshadow mama..ecewah..padahal leh je nak beli silkygirl ke kan..saje jee..

so try hint2 kat opismate, lunch hour hari jumaat kite pg nak..member pon setuju..tp kalau bawak kete takot jem n tkde parking, so konon2 nek pengangkutan awam la yea..

dari bandar tasek selatan menapak la kami ke seberang..huhuhu..memule semangat la..skali tg komuter punye la lamee..delay pulak..dah macam flight plak nak delay2..hihi..

so naik tangga balik, p lrt turun kat bank negara pastu naik turun tangga p komuter balik..pastu smpi mid valley...fuh..naik tangga jugak...

skali dah sampai stage boleh org tu cam nak tak nak je dtg kat kitorg yg dah masuk kedai..ape lagi panggil n tanye macam2..pastu siap buli die mintak satu, die amik satu..hahahaha..keji..

pastu turun bawah cari makanan laju2 sebab dah lambat nak masuk balik opis..huhu..tgk kfc mcd sume penuh, last2 9101 je la..pastu laju2 balik..n seb bek komuter cepat..tros la ke bandar tasek selatan..untuk org yg dah lameeee tak berjalan n tak naik pengangkutan awam sejak ade kete, membuat aku sakit pinggang, tulang belakang..sume2 la..hahhaa..penat ooo..tah brape banyak tangga kitorg turun naik..hanya semata2 kerana ini..



huh, tah berbaloi ke tak..hahaha..berbaloi kot..RM60 untuk 5 barang..tp tak bnyk warna dah tinggal..yg cantek2 sume dah abes..sob3..

tp mmg, tak laaa kalau org ajak pegi lagi..hehehe..sian kawan2 ku..