Friday, April 1, 2011

Erk..gerun jgk neh..;p

Erm, ari tu ade bace pasal kes gerun pelik ne kat belog beautifulnara ngan kak vp..pasal logo yg dinamekan infection, woooo ade yg kate virus nak menyerang la, makhluk asing nak dtg kat bumi la..memacam la..

cube korg tgk post diorg..yg belom bace leh click url bawah..

http://beautifulnara.com/simbol-apakah-ini-buat-hati-ini-seram-sejuk/


http://www.viruspadu.com/2011/03/mungkin-perasaan-saya-je.html

so cam sekadar bace je la kan..lepas tu kan..tgk ganba ne..





semalam mase bace paper hmetro, ade simbol tu jgk..aik apekes..takan diorg silap print kot...agak2 la kot nak wat iklan kan..hehehe..sebab lepas dah capture ganba tu kat harian metro tuh, aku pon bace balik belog beautiful nara tu..n rase macam diorg mcm nak wat iklan untuk sesuatu je..kire gimik la kot..entah..ade gak yg kat tu simbol ipad..mungkin jgk..ipad2 nak smpi mesia dah kot..hahaha...abes la en rebak tutut janji..larikkkkkkkkkkkkkk

adekah misteri logo ini akan terungkai..tunggguuu dan lihatt...;p

1 comment:

Ciare Baha said...

motifff logo ni ada di mana2???? eemmm....mcm smthg big aje. tp bntuk simbol tu mcm tak elok la...