Friday, April 15, 2011

Cerita Ceriti...

Erm baru balik bekerja..semalam cuti,sebab melayan si copea yg tak brape sehat..huhu..n pagi ne dpt khabar kematian, pakcik meninggal..alfatihah untuk arwah wak wahab..semoga ditempatkan die kalangan org yang beriman..amin..arwah meninggal pukul 1 pg jumaat..dikebumikan dalam pukul 11..lepas tu tros g opiss..

N esk ade paintball..fuh lame dah tak beriadah ne..saye adelah dipaksa oleh en rebak untuk main..bukan tak penah main tp berdebar2 lak rase nak main neh..hehehe..mayb sebab ngan opismate en rebak kot so tak kenal..*takot kene tembak berdas2 la tu..ngee...

Try jgk ajak member2 g main, tp nampaknye takde yg berminat..almaklumlah kene byr sendiri..uhukss..aku dulu pon company yg byr..freee..sebab tu join..ngeh3..kalau kene bayo, idok ler teman nak join..

tetibe tingat nak tgk gambar lepas2..erm mane ek..huhu..tak jumpe la pulak..amek kat fb je la..


alamak, tgk gambar ne baru tingat..saye takde kasut sukan..uhukss..ermm...en rebak tak nak supporttt keee?..al ikhsan malam ne jommm..;p..cari kasut kaler pink..hikhik..


blakang tu taiko, best oo ade org kaber kat bakang..hokhok..alamakkk..geng sepaintball saye tak join..sape nak cover saye yg lemah gemalai lagi bersopan ne.;p..uhukhuk..en rebakkkk la kan sape lagi..hehehe..kene cari baju tebal2 neh nak menkaber ape yg patot..uhukss..

lepas tuh tgk2 gambar lame kan..teliti muke sendiri lepas tu terperasaan..dari mane sofea dapat pipi labuhnye itu..;p..

nantikan update ttg paintball selepas ne..*kire brape bnyk lebam..uhukss...

1 comment:

CiLaa said...

pp tembam tu dr bapaknye la kot...