Friday, August 20, 2010

What a life...

Hari ini jumaat..esk sabtu....yeay..huhuh..sgt boring untuk pergi kerja..takde pemangkin semangat lgsg..huhu..tp tak dtg kang ade plak alasan2 untuk mereka memotong gaji yg sedia ada lmbt diberi tuh..so dtg jgk la..

Semalam sofea berperangai cket..huhu..asek terjaga malam, pastu nak susu..nyot2 smpi tertido pastu bile lepas jek mangun balik..pastu dah pandai jerit2 dah skrg..wah..nyaring btoi suare die..pastu dah nyot2 still hisap tgn..smpi basah lencun n siap bunyik srot2 dah macam isap air melalui straw pon ade..alahai sofea..tak kenyang ke?..tu pon dah tambah ngan susu formula..still nak nyot2 lg..

Pagi ne g keje asek tingat kat dak tecit tu la plak..pastu ngantok jek neh..best kalau dpt tido smbey polok die..pastu cium bau nafas die..hehehe..suke tau..wangiii jek kan molot baby neh..hehe..dah macam addicted kat anak sendiri pulak kan..asek cite pasal anak je kat blog neh..

oh en rebak kene keja smpi kol 10 malam..huhu..ape da manager, tak tau ke sekrang ne bulan ramadhan yg mulia kene p terawih..hehehe..nak buek camno..xdapat la nak bebuke sesame lagi..takpe esk masih ade..hehehe..

terase cam merapu jek entry ne..huhu..letak ganba sofea la jap..layazzz..


mamai2 nak tido..hoho..muke penuh bedak mama tepek2 sebab ade ruam..hihihi

papa nak burpkan copeaa..last2 mate menyepet..

tros tido...zzzzz...burp entah ke mane..hhihi.

copea pipi rambutan..hihihi..bak kate aril..her mouth got rambutan..

copeaa yg suke sgt nak mandi..bile org bukak baju jek dah gelak2, cenyum2..isk..ne muke pelek tgk mama die..cekci2 pon nak tgkp ganba..;p

teringin nak belikan ne untuk copea..tgh sale neh..tp skang ngah gawat2 ne..leh ke..huhu..tp hati dah bertekad neh..sian copea..mama n papa takde langsung belikan die menan...erm..nanti bincang ngan en rebak..fuh2..jampi ckett..;p


leh dodoi2 sofea lam ne..heheh..mak plak terlebih eksaited..;p


okey, sekian...huhu..

4 comments:

tEppEi@sharEna said...

stendet la bile da ade anak. mmg 95% citer kt blog psl dia jer. gambo dia bagai. xpernah pon jemu. maybe dh blh tukar jd blog anak pulak =p

pipi copea sgt menggiurkan..anT cubit sket bisa? hihi =B

Puan Jiha said...

hr tu kaklong Jiha offer nak belikan rocker tu tp Jiha tamau... tgk entry fit ni mcm nyesal lak.... tp kan, Aqeef kuat melenting2 kan badan dia.. tu yang tak berani nak buh dlm tu

nurul aziyana said...

fisher price ni mmg menggoda iman..pun teringin nk beli tp tunggu anak lahir dlu..bila die nangis letak bawah yg gantung2 tu sure xnangis kan

waNi said...

beli la, tgh sale ni.. std sale price RM299 dari RM349 ;)