Monday, July 19, 2010

Perangai si copeaa..

Rase lame pulak tak update belog..hehehe..update je pon pasal anak je..dahnye dalam tempoh berpantang..ashek mengadap anak je kan..cite pon pasal anakkk je la..hehehe..

sofea dah sebulan tau..n seperti biase malam2 die akan buli mama die..mangun sekerap yg boleh nak susu..pastu selagi tak dilepaskan puting tu..selagi tu la die nyot2..pastu kalau dah lepaskan pon die still nyot2 gak molot tuh..macam mesin otomatik plak..padahal mate dah lame pejam..isk3..copea2..

lagi satu kalau malam die berperangai sgt..satu cara adalah baringkan die dalam posisi kegemaran..hoho..copea ade posisi tido kegemaran tau..huhu..pastu kene pelok die skali..baru agak lena tidurnye tanpa ter eh eh..ha tu lg satu..sofea nanges kadang2 jek..kalau terlalu lmbt kasi die susu..tp kalau tak die akan buat bunyik..eh eh..eh eh..sambey menggeliat..


ne la posisi kegemaran die..mengiring dan kaki mcm tuh..berbedung siap ikat ngan ken lampin yg lain tu pon leh gak die lepaskan diri..biase tak smpi 5 menet..terlepas la bedung tuh..seboleh2 nak lepaskan diri..smpi merah2 muke..

ne siap ngan molot nganga2..puas beno dpt tido mengiring..cket lg nak terlungkup..isk3

siap angkat kening..tau2 jek org nak amek ganba die..

ne sah2 kaki dah berlipat ke atas..alahai..die ingt masih lam peyot maknye agaknye..

last but not least........




ne posisi....makkk nak suusuuuuuuuu..ooooooo..hehe..

ps: esk g klinik..tgk berat sofea dah brape..smpi tergeliat tgn maknye mendokong..hihi..semangat2..

3 comments:

nanonano said...

hehe comel jer gmbar yg last tu
=)

ciare (^_^)v said...

comelnya copea...:D

shuweet said...

cute giler gambo yang last tu..cama la ngan anak buah mimie, takmo berbedung...