Thursday, April 29, 2010

Set Bersalin..

Lepas survey2 set bersalin..yg femes skang ne ialah:

Set Bersalin Leesa Formula

Harga pulak :

ConfineMum Set A
Terdiri daripada:
Tablet Prawan, Tablet Haruan, Ginger Cream, Minyak Telon & Body Contour Gel
SM RM 215.00 SS RM 218.00 BR $ 114.00

ConfineMum Set B
Terdiri daripada:
Set A + Bengkung Correctuer
SM RM 260.00 SS RM 263.00 BR $ 139.00

ConfineMum Set Premium
Terdiri daripada:
Set B + Cotet Mas Uncang + 2 Pek Tungku Herba
SM RM 350.00 SS RM 353.00 BR $ 188.00


khasiat2nya leh rujuk kat cne -> http://www.rahsiacantik.com/set-bersalin-leesa-formula-p-45.html


Set Bersalin Nona Roguy pulak:

Set Bersalin NR mengandungi 6 jenis produk:
PhytoNatal (90 tablet)
Akar Herbanika (10 paket)
Minyak Herbanika (100 ml)
Herbanika Krim Barut (60 gm)
Herbanika Lulur (100 gm)
Uncang Cuci Herbanika (10 paket)

Harga RM 310 boleh rujuk kat cne khasiat2nye ->http://setbersalinnr.com/


Macam berminat ngan set leesa formula yg confine mum tu..tp rege leh tahan..huhu.sebab die include tungku n bengkung skali..tatau la dpt ke cari tukang urut yg leh wat tungku n so on..so kalau ade set ne kire leh la kan...

tp bile bace yg NR punye produk cam kelebihan die adelah bnyk..siap ade buang toksin, bnykkan air susu pastu buang daki n ilangkan rekahan...tp takde tungku n bengkung..leh kate NR lagi mahal la kot sebab 2 mende tu takde..

Leesa plak bnyk dlm bentuk pil, sonang nak telan...

erm..nak pilih yg mane eh...

sape tau angkat tangan...huhu



4 comments:

Puan Jiha said...

jiha tak sempat nak tanye my mum set bersalin amway tu brapa rm... my parents baru balik dari Saudi... dah nak kene beli ni kan...

rohaya said...

Salam,
Akak cadangkan ambik set bersalin nr, mmg harga agak mahal tapi setakat ni akak dah 2x guna produk ni mmg bagus.

Ainul said...

my sister ckp NR bagus.sembelit pun takda.saya pun plan nk beli NR

nikhazifah said...

vote for nr..i've try it..mmg best..
leesa ye tungku herba cpt sejuk..