Friday, April 30, 2010

Semalam...

Huarghhhh..ngantoknye..huhuh..

sbnrnye semalam kitorg wat farewell tok opismate..tgh hari g makan sesame..pastu malam ade bowling..uuu..smpi umah dah kol 12 lebih..dekat kol 2 gak la tido pas cuci2, solat guling2 tertonggeng2 sume..

nanti dah transfer ganba kat boling tu baru update cne..sesuatu yg agak kelaka telah berlaku..hihiih..eh sy tak men boling tuh..tgh bawak perot yg lebih besar dari bola bowling maunye perot saye pulak yg tergolek kalau main..huhu..so en rebak yg ganti..

tp sbnrnye nak cite pasal semalam lepas makan2 tgh hari tu p cari hadiah untuk kawan ne..pastu ter..yer sile bace ngan jelas terrrbeli baju baby..huhu..sbnrnye stock baju lengan panjang dah bnyk..tgl nak beli baju lengan pendek je..tp terrrrbeli jgk..nak wat camne..sape soh nampak terrrrrrlalu comel dimateku ini..huhu..bnyknye terr..



jumper ke sleeper ke name die tah.butang dari atas ke bawah..hahah.eksited punye pasal..letak atas laptop smbil tgk..hahaha..btol suda gile byg..kalau beli baju sendiri pon tak macam ini...

n seb bek takde kaler pink..kalau tidakkk..pink lagik le baju yg kubeli..huhuh...mase byr kat kaunter, cashier tu nak kuarkan hanger die..pastu siap ckp..mak aih..bnyknye butang, payah nak pakai ne..erm yeke..nasib la..comel punye pasal..hahaha..die siap dah ade sarung kaki skali..eh kejap2 yg kat tangan tu cam poket tu apekah kegunaan die?..wat jadik sarung tgn ke ape?..huhu..

baju termahal yg aku beli wat mase ne..RM25.90 kat jusco....hahaha..ekonomi merosot..sile berjimat..;p

1 comment:

sHarEna said...

cam comel jugak baju mcm nie. kite pn nk belilah satu utk Naurah :p kt jusco ekk? ok ok huhu