Wednesday, August 5, 2009

Musim Mengidam - Kalah mereka mengandung..ish2..

Ini adalah kisah org yg tak mengandung dan terlebih dr org mengandung..hahaha..boleh tak?..

Semalam kan terase nak makan ubi kayu kan..tu la merepek2 je..

Tp bukak puase semalam kemengidaman org len yg tercapai..eh ape ayat aku ne..huhu..bantai je la..yea, enche rebak la..asek sebut spageti marinara je..so semalam bukak pose kitorg p port yg slalu tu..kat blakang jusco au2..makan la spageti marinara..pastu sebab napsu..order skali kentang n sup dan garlic bread..



kureng sedap la spageti die..kuah dah cair skang ne..tak best..

tp kan, mmg very the licin..tak sedap2 pon...hehe..pastu senak dan sesak napas..heheee..overloaded



tp knowing me yg mmg tak boleh kalo tak makan nasik..kol doblas..aku makan nasik senyap2(hoho..tipu2..sebab bunyik piuk..:P)..lgpun kire sahur untuk arine skali..mase tu sume org dah masuk bilik n enche rebak dah mengkongker katil sorg2 sambil kroih2..kat tgh2 okey, ade ruang kecik je kiri n kanan..huhu..lagi cket je aku nak tido atas kapet sebab cam kesian je nak gerakkan die kan..aku plak bawak nasik lam tupperware n makan kat bilik..sebab tatot dok dapo sorg2..boley?..bibik la ne..ckp nampak antu kat tingkap dapo tu..sejak tu, tak penah jeling pun kat cermin tu..hohoho..


makan2..pastu dah reda cket perot baru tido..dlm kol 1 lebih kot..ade la ruang cket nyelit kat tepi2 katil tu..hohoho..

eh tp sebenarnye nak cite len..pasal arine aku rase nak makan ketam masak lemak..huhu..chedapnye..tak pon ikan bakar cecah air asam ngan sayo jantung pisang rebus, smbl belacan..uiii...kalau mak masak ne, mmg 2 pinggan abeh..takde jantung pisang, pucuk ubi pon okey...setapnye...mau aku request memacam kat emak mase bulan pose nanti neh..ne baru pose sehari dah memacam lam pale otak..isk3..bini sape la ne...


notakaki: sian denel demam pas balik perak, muntah2 dgn teruk lak tu...mintak2 balik ne denel da sehat..aminnn...

5 comments:

Linda said...

apakah...?...baik pi check..la la la...

myheart said...

uiks..perlukah?..hehee..mcm tak je..:P

ciare (^_^)v said...

anda pasti anda tidak mengandung? =D

myheart said...

ciare..pasti kot..:P..

petanda merah tak lepas lagi..hihihi

myheart said...

rasenye terkene tempias aura kak linda kot..:p..sebab tu kak linda okey je..tp org len yg rase kesannye..hehehe