Monday, April 27, 2009

Sape penah pegi nilai 3?..

Ingt ujung minggu ne nak p Nilai 3, cari barang2 kawen..

Kalo dr KL - Nilai 3..korg rase berbaloi ke tak blanje kat ctu..

Agak bnayk la gak barang aku nak beli..

Tp takot plak, sampai2 takde yg berkenan..ade kemungkinan ke ek?..

Sebab tgk cam banyaaakkk kedai kat ctu..takan takde yg berkenan lgsg kan..uhuh..

Da slalu jalan2 kat jalan TAR..terase nak cari tempat len plak..hehee..

So berbaloi ke tak ek..isk..dilema ne..

Kang pegi tak beli pape..kene lempang lak ngan enchek rebak..hohoho..ganas tu..men lempang2..ape kehei..:P

Owh kawan2..nasihat anda amat2 dihargai..sape ade tips ke or kedai mane patot pegi ke..sile2 la letak komen yea...uhuks...


notakaki: pesal emosi tak stabil neh..

9 comments:

bride-to-be said...

mmg banyak kedai kt nilai tu.dia kene masok smue kedai nak bandingkan price but selalunye harga tak banyak beza pon.aritu pegi pon dh pening pale nak beli kt kedai mane satu sbb leh rambang mata woo..hehehe..antare kedai yg saye masok are ZC & Thank Q.Thank Q tu ade banyak kedai dia kt nilai 3 tuh.huhuh.

myheart said...

wah yeke..tp barang2 die best la ek..
ihiks..dgr memacam komen..ade kate murah tapi tak kualiti..ade kate tak updated..ade gak kate murah..huhu..tp kalo nak jalan sume kedai mesti tak larat kan..sob2..

neway, thanks 4 the comment..=)

fizz said...

nilai3 tu ade dlm 3-4 kedai besar jual. mmg mostly xde beza, kecuali kite beli banyak, die bagi diskaun. kalau nk benda2 yg stdd SSF tu mmg xde la... kalau nk gi, pegi pagi. tghari kat sana panas bagai nk bogel je rase. tp satu yg kite tau, langsir ngan karpet kat sana murah gilaaaaaaaaaa.

fr said...

nilai 3 x berbaloi untuk beli barangan kawen...mahal...why not try survey kat area jalan tunku abdul rahman..kat situ harga lebih berpatutan...kat semua house pon leh survey

myheart said...

haa yeke..wah..langsir n kapet tu mmg dlm list nak dibeli tu..ihiks..ne semangat nak pegi ne..

myheart said...

eks..yeke mahal..standard harga kat kl tu cam dah agak well verse..huhu..

semua house dah banyak kali gak pegi..hurm..satu -ve comment..alamaks..kene wat undian ne..hiks..

ciare (^_^)v said...

bile nk pegi nilainya? mggu ni ek? tlg sevey curtain bleh?? hahahaha...ni malas tahap maksimum nih =P

Mr. Hafiz Sukri said...

Berbaloi..???...ermm....cuba ajak bakal mak mertua sekali mungkin berbaloi...kehkehkeh

Dayu said...

kl - nilai is still berbaloi la
tak jauh sgt
minyak + tol rasa masih setimpal ngan harga yg derang offer
i pun nak gi next wiken
nak boorng karpet..
kawan beli, 2 keping *keping ke??* rm 50 je..