Friday, April 17, 2009

Akukah?..

Nape sejak 2 menjak ne aku asek dtg lmbt ke opis?..huhu..terase cam penat sesangat..padahal??


Nape sejak 2 menjak ne aku semakin malas?..huhu...bnyk keje terbengkalai..keje opis, keje kawen..adeh2..tepok2 dahi..


Nape eh?..huwaaaaaaaaaaaa..rase cam nak p ke satu pulau..pastu makan tido makan tido..huhu..


Owh tp..sejak 2 menjak ne...gile ngan app facebook..hehehe..sgp balik lewat sebab nak wat app lepas opis hour..huhu..nak cari duit lebih la katekan..adeh..duit lebih rajin plak aku ne..huhu..


Owh pastu..gile tgk lens yg kaler2 ne..cunnyeee...tp ade org kate kalo aku pakai cam burung antu..huuhuu..ade gak yg ckp..mcm alien, sebab mate berwarna lain dr asalnye..

Hmm..tp aku nak terai gak la...tp sebab mate aku ade power, kaler yg aku suke takleh nak dibeli..sebab tu untuk yg takde power je..huwaaa..sgt suke kaler violet..hmm..xpe2..amek kaler lain..yea..sifat tamak menghantui diri..uhukk...sape nak g tgk cne. geolens.leh pakai mase sanding nanti...hehehe..alien pun alien la..da kate pengantin..mest nak lain dr yg lain..lalalaaa...
oww..kredit to ciare...

notakaki: huhu...penyakit malas harus la diobatkan..cane eh..sob2..

6 comments:

nanonano said...

hehe
na bru ushar kat blog tu 2hr lepas,
nk order..
tp pikir2 baek beli kat kedai sni je..
siap ley test lg ;))

bride-to-be said...

kite takleh pakai geolens neh..mata cepat merah..pakai freshlook ok je plak..huhuhtapi orang cakap yg geo 3 tone ok.ntahla..lain orang lain effect kot..hehehe

myheart said...

nano->kat cne ade jual ke?..ok gak tuh siap leh test2 bagai..


bride-to-be->yeke..mate kite sensitip gak..pakai lens bese pon kalo seharian leh wat jadik sakit pale n pedih je mate..huhu

fizz said...

kite slaloo guna freshlook. segala kaler dh try. it's fun tauh! lantak la org nk ckp mata ape pon. amek la kaler yg suit dgn theme nnt.

myheart said...

tp freshlook mahal kan?..huhu

ciare (^_^)v said...

iya iya konfem mahal then disposal dia xlebih 3 bulan kan?? kalo geo okay sbb harga berpatutan and 1 year disposal...

nk wat camne jepon korea ngn moden bab2 fesyen..So thats y sgt lawo n murah :)