Wednesday, October 8, 2008

Sedih la kan..

Sedih la kan..

kalau kite setia kat org..tp org tak setia kat kite...

Sedih la kan..

kalau kite tak penah fikir nak ngan lelaki len tp org tu leh pk mgkn bersama ngan pompuan lagi cantik...

Sedih tak?..sedih kan kan kannnn...

3 comments:

GuRL said...

sgt menyedihkan..

tp kn bile org wat cmtu mule la kite nk wat jgk..

tp kn xbek kalo kite nk balas2..

bia la die dpt balasan sendiri..

sedih kan kan kan..

myheart said...

kan kan kan...sob3...waaaaaaaaaaaaa

yaya said...

ade satu penyelesaian kalo korg xnk sedih...

kalau betulla org tu ske mainkan korg, korg pun mainkan la die balik..

1)g dating suh diorg banje semua. kalau bleh kopakkan poket diorg..

2)suh diorg hadiahkan bende mahal2, kalau xmahal pun mesti kiut2 atau ape2 saje yg korg ske.

3)suh diorg banje mkn kt tmpt yg mhl2 yg korg rs cam nk mkn tp xmampu.

4)suh diorg topupkan korg every week, ugut kalau xnk topupkan mcm mn korg nk msg2 rindu..

5)dlm diam2 cr bf lain yg lebih baik..
p/s: aku dh carikan calon utk cila.. kn cila kn..

6)lu pikirla sendiri nabil!!!

kesimpulannye : bile korg dh dpt ape yg nak.. bf korg tu nk blah pun xpe.. cari aje org lain.. yg lebih bagus, yang boleh meminpin korg ke arah kebaikan, yang beriman..
kenape nk bagi sayang & cinta pada lelaki yg xtau nk hargai kasih sayang.. its not worth it..