Monday, September 22, 2008

My blog...

Sorry guys..aku telah meletak password kat blog ne wat seketika...sebab ade isu yg takleh nak publish..tkt nanti ade org terluka hati dan perasaan..not that i cant accept others comment.tak kisah, komen la cane pun...tp tkt komen org lain tu akan menyakitkan hati org len plak.sebab ade org yg takleh terima...so as a blog owner..aku da delete......=)..i wont write something that effect others..just my feelings and me...


blog ne aku wat untuk lepaskan geram, rasa hati dan sebagainya..bukan untuk menyakiti hati org len..atau pun buat org nyampah bace aku tulis..series tu bukan niat aku...kdg2 ape yg ku tulis just lepaskan geram..mayb ayat over tp after that aku lega.n forgot about it...tu la fungsi blog ne...

and if sesiapa ada yg terluka..terbenci..ternyampah..aku mintak maaf bebanyak...dari ujung rambut smpi ujung kaki...sempena bulan puasa yg mulia ne...

4 comments:

Reb@k said...

Alorh..btol apa, baru kena cikit dah miang2, bila buat salah kat by bukan men susah yg amat nak mintak maaf, tapi bila org len laju jek mintak maaf walaupun menda yg berlaku tu btol..n******h!!!

myheart said...

okey..i'm sorry..mintak maaf banyak2 kat by...kalo syg ade salah dan silap...okey?..

cinta said...

sempena bulan ramadhan yang mulia ini, sama2 lah kite saling memaafkan antara satu sama lain..:D

yaya said...

uik jangan gadoh2 kt sini.. xbaik.. batal pose nnti..
hukum bergadoh diblog itu same lah dgn mengorek idung dibulan puasa..