Wednesday, July 16, 2008

Pegi keje...

On the way nak p keje...

ari ni aku agak lewat la kuar umah..dalam kol 7.50 - 8 camtu..lepas anta adik aku kat sri gombak aku pon gerak ler nak p opis..kuar je kat simpang tu aku amik la kanan, so ikut turn kat blakang org len yang dah beratur pepanjang kat trafik light..lepas beberapa ketika, ade plak la 2,3 kete ngan bas skali dok sebelah nak menyelit..

yg bas tu plak..lagi brape inci je nak menyentuh myvi ku itu....ish aku berada dlm tekanan...tensen gile..mau aku maki2 diorg kat lam kete...so ape aku terpaksa buat ialah bia diorg mangkuk2 tu jalan dulu...walaupun kete depan aku dah gerak sebab silap2 aku jalan dulu mau bergeser ngan bas yg mangkuk itu...

takde kesedaran sivik btol la..aku yg bawak kdg2 bawak tak betul ne pun at least ikut peraturan..walaupun kekadang ade gak ketidakperasanan atau ketidaksedaran..tu dibawah akal sedar...ne dah berada lam keadaan sedar pon leh sesuke ati die jek menyusahkan idop org len..dah sah2 org beratur pepanjang die leh menyelit sesuke ati..eee..geram tol aku ngan org camni...




ade 4 mangkuk yang nak menyelit...kete je beso..otak kecik

4 comments:

illa said...

hati besi klu org jenis mcm tuh hehehe

yaya said...
This comment has been removed by the author.
yaya said...

aku selalu gak wat mcm tu kalau dh lmbt g keje.. tp xde la mangkuk.. kategori piring kicap saje.. ngeh3..

myheart said...

oit..ko pon masuk gak ke kategori mangkuk ne..okey gak la kan kot mangkuk..kalo mangkuk hayun tu mmg sah2 kene hayun la..hohoho