Monday, July 21, 2008

My Birth- Day: 200783

Semalam hari jadi saye...mcm bese la..saye bukan sesape pun kan...lgpun my fam takde nak celebrate beday ne...walaupun agak terkilan pada malam sebelumnye..tp overall its my happiest day.

"do you want the world to love u?..or just me is enough?".Elizabeth sherman - Hellboy2..
"yes, just u is enough.."...me...

mangun pepagi, masak nasik goren..tetibe rase nak makan nasik goren + cendawan + crabstick..pejadah tah terpk nak wat camtu..rase cam sedap..anyhow nak masak gak untuk dia..lame dah tak bg die makan ape yg aku masak..eceh..

okey..dah siap2 sume die dtg..janji kol 9 smpi2 dekat kol seploh da...ish3...letak tupperware lam kete..dpt wish happy beday n sejambak bunge...12 kuntum...saye mmg sgt sukee munggee...hehehe..


12 kuntum mungee..


muke cam blagak je kan sebab dpt munge..hahaha..masuk umah jap p simpan munge..bawak kang layu laks..

pastu siap2 p gerak putrjaya..planning is untuk tgk wayang cite hellboy2 n jenjalan.sempat singgah kat rnr KL-Putrajaya makan nasik goren..satu tupperware 2 org..romantik tak?hahaha..malas sbnrnye nak bwk 2 tupperware..dah smpi tros beli tiket..yea yea je dtg cepat..tgk2 tiket masih ade banyak lagi..so dpt la tempat duduk yg cun..pastu jenjalan sekitar alamanda tu...



bile takde org nak tgkpkan ganbo maka kite tgkp ganbo sendiri...hikhik



kat tgh panas..ish3..aku penah keje kat bangunan blakang tu...best ooo..:)



posing lg...:P



ade org kate die taf..taf ke?..yelaaa..taf la..hikhik



pastu lam panggung wayang...takde keroje namenye...hehe


pastu p masjid solat n p jenjalan kat bawah tu...eh bukan jenjalan yg penting kite makan dulu..hehhe..lapo la..nasik goren tak cukup sebab kene kongsi..opss..=|..



makan kat cne..


ne kek beday saye..jemput la makan yea..sorang secempot je..xleh bebanyak..hohoho



tg makanan...eh pp tu sgt montok yea..aah sebab cocok botox..hehehee....(gurau2..ampunnnn..:p)



aku makan ne..nak makan nasik sebab tu order yg ne..tp sebab rase manis sesangat buat hilang selera..huhu


pastu kan, elok je siap makan dah get ready nak p jenjalan kat luar tetibe ujan turun ngan lebatnye..huhu..

kalau nak tau kat foodcourt ne la kitorg punye first date..hehe..pastu kan mase nak balik ujan lebat gegile..nak lari p kete punye la jauh smpi kene stop2 kat tiang2 yg kat tgh2 masjid tu..smpi kete, basah lencun..sejak tu..tiap kali p jenjalan kat putrajaya or area masjid tu mesti ujan...petanda apakah?..hehehe

seb bek la mase ne ujan kejap je..so leh la jgk jenjalan kat luar2 tu kejap...






ujan..ujan..



da xujan daa...langit kembali cerah..


mase ne sbnrnye nak gerak da..tak pepsal saye kene jadi model kete plaks..walaupun sy suke tgk antm tp saye tak reti pose cam model...muhahahah..




dipaksa bermesra ngan madu..hehehe..takpe2 ngan u i rela bermadu..kalo ngan spesies pompuan i xmoooooo..




pastu p jembatan lak..cantik n best kat cne..sebab anginnye sepoi2 base...best..macam kat pantai



kengkonon berangan ade kat tepi pantai la ne..hehehe

dah selesai menjelajah putrajaya...maka berangkat la balik umah...tp pastu leh plak tersilap pilih jalan..padahal dah dekat smpi da...boleh terpesong ke sentul..adeii..sorry ye pak..saye punye keje la tu...silap bg direction..ampun...hehehe...

smpi umah lak..upacara menyelongkar adiah..hehehe..pastu tgkp2 ganbo..entah nape tah ari ni aku jadi gile nak menangkap ganbo..agaknye sebab eksited nak letak lam blog kot..tak pepasal bf saye kene jadi tkg penangkap ganba yg setia..ohoho..bese la kalo tak disuruh, idoknye la nak dibuat...:P..ampun...




my present for this year..wah ape yea didalam..hehehe



teng teng..perfume dolce vita ngan kasut.(ne mest nengok wish list aku kat blog ne..ngeeee).heheh..kasut tu beli kat alamanda gak...tapi kan leh plak same ngan cik cila kite punye kasut..adei, kalo ku tau enggak ku pilih yg itu...sob2..ko ne sehati sejiwa tol la ngan aku cilaa oiiii..





wangiiii ooooo...




kasut wedges yg tomeiii..walk in alamanda(harus ku pegi beli lagi..:P).



syg bangat sama ini bunga...bunga taun lepas pun ade lagi..tp dah jadi kering n layu..huhu..cane nak kasi bunga ne tak kering..leh tak kekal je camne..sob2..sedeynye..kalo leh tanam mau aku cari pasu n tanah memalam ne...

smpi umah dekat 9 lebih...wah..penat jgk..meround2 putrajya..tu pon xabeh round lagi..tp sonok..sehari pada 20hb 7 2008 dihabiskan bersama dia...its worth it..happy sesangat...hopefully this happiness is forever....


"love u by..."


p/s...adeh tak lunch aku menyiapkan posting ne...(-_-)....



4 comments:

illa said...

dah dpt byk hadiah tak jadi aku nak beli hadiah wahahahah..sori la fit aku lum beli hadiah ko tunggu gaji jek la..tapi ko dah dpt sume kira aku simpan taun depan jek la tak pun hadiah kawen jek la hahaha

myheart said...

arrr..tak kire..nak jgk..nak jgkkkkk.....muakakakakaa

Reb@k said...

wah2...byknye hadiah... nak ckit leh? =p

yaya said...

munge tu gantung tebalik kalo nk keringkan tp xlayu.. pastu ko spray la minyak wangi dolce tu.. ngeh3... xpun bile dh kering ko cabut kelopak die satu2 letak dlm mangkuk.. spray dolce, wuallaaaa!!! jadiklah potpuri..