Friday, July 25, 2008

Da kate da..

Kan aku dah kate da..

Mmg terjadi pun..hai..entah la..sedih n frustrated sgt..

its like i'm not important, dont have any values...kalau ada, maka ada..kalau xada pun tak apa..


p/s : kalau org tu sygkan kita, die akan terima kita seadanya..btol ke?...

4 comments:

sue said...

BETUL ..

Reb@k said...

tak, totally wrong... kena ada sawasiah... mkn baik setiap hari, klu statik je, jahat still jahat, stubborn still stubborn, xde usaha ke arah petingkatkan diri maka ianya tak bererti... jgn gunakan alasan people love bcos what he/she is as it.

If use that reason, maka, klu keras kepala akan sentiasa keras kepala, penagih dadah akan sentiasa menagih... is that what we really want?

Think about it, k

illa said...

huhu..satu kata betul satu kata tak...aku tak tau pasal ape ko cakap neh..tapi aku ase ....memang org yang sayang kita perlu terima kita seadanya..dari segi fizikal laa...klu kita nih biasa jek ..takde la cun...dia terima rupa paras kita mcm tuh...itu betul..tapi dari segi sikap aku ase kita boleh berhijrah...sentiasa lakukan yang terbaik...hihi...pada aku la...klu sblm kawen baran ..lepas kawen kurangkan....klu dulu suka merajuk..skrg kurang kan...kita kene create suasana yang hepi...dan yang paling penting ...

klu nak org terima kita..kita kene terima org seadanya..dan sentiasa berubah kearah yang lebih baik ....hihi ...

aku taktau apa motif post ko..tapi aku just bg pendapat ...taktau masuk ke tak kekek

daaaa fit

cinta said...

sabo je la babe..