Thursday, June 26, 2008

Kasutku..gatal nak tunjuk kat cila..kikiki




hmm..xsesuai jadi model kasut kakiku inii..ihikkss...




kasut vinci comellkuuu...

10 comments:

cinta said...

mak aii..tingginyer...

myheart said...

bese la....4 inci..kuikuiia

cinta said...

smlm aku beli yg agak tggi jgk..compident jer nk pakai..da la xbiase..jgn la org amik gambo aku tergolek tepi jln dh laa..huahuahua

yaya said...

oi.. aku nk kasut jugak.. xpe2 tgu gaji bulan ni masuk, aku beli kasut 10 inci pastu aku post kt blog aku.. siap arr kowanggg aarrr..

myheart said...

hahaha..bukan ko ade pengalaman ngeri ke tergolek(ke terduduk)...hehee..aku lom ade lagi..pernah skali je, tp tak tergolek sebab sempat berpaut ngan org seblah...tp bukan sebab kasut tinggi..sebab jalan tu tak rata...aku pijak tengah2...hahaha...tu la mate pandang ke atas je tgk kain tegrantung2...malu i tauuu...

myheart said...

yaya..ko takleh..sebab nanti patah tumit sebab kene dokong aisyah..hikhik..pastu ko berat..sebab ko paling gumok antara kitorg...nanti tumit tu patah...kikiki...

cinta said...

hahaha..yg tegolek tu aku pakai kasut xde tumit tau..kasut vincci gak.tersilap langkah lalu....bedebuk tepi jln yg sibuk..malu siottt.eh fit ko ingat x kejadian kasut ko terbang mase kite g soping kt sogo?wahahaha

myheart said...

seb bek tempat aku termelutut tu tak ramai org..tp budak jage kedai ken n ade bangla lalu seblah nampak..malu gaks...sob3..esknye bengkak lututku..sakit siot...


hahaha..ingt la..dah la ramai mamat2 kat ctu..kikiki..penat i control cun +cover malu nak amik balik kasut tu tau..:P

cinta said...

aku xleh lupe tu peristiwa tuh..cane la kasut tu leh terbang..seb la xkne kpale mamat2 tepi tuh.wahahaha...ermm bile lg nk kuar same2 nih..

yaya said...

ooo tula ko ni berpandangan terlalu lurus.. 10inci tu tak semestinye menegakkan.. bole jugak 10 inci melintang kan kan kan.. kuang kuang kuang...