Friday, April 11, 2008

American Next Top Model...

suke tgk cite ne..smpi kene sound ngan org tu kate ape la yg beshnye ngan cite ne...hohoho..xkisah la..tp mmg ramai yg addicted the cite ne..seb bek kat opis ade geng yg tahap addictednye lebih tg dr aku..maka aku ade sumber sebab die rajin mendonlod dr youtube..hehehe..thanks sue..semalam tgk kat tv cycle 7 so skang tetibe terase nak wat thread ne..so aku pon wat la..


aku start tgk cycle 5 - Nicole menang.cycle 6-Danielle...pastu cane tah terskip tros cyle 8 - Jaslene and cycle 9 - Suckliesha opss...Saleisha...rase cam Jaslene n Saleisha ne mcm tak patot je menang(edited..sifu suda marah suruh betolkan..ahahaha..sue hapal tu..)...huhu..skang sue da bg cycle 7 punye..leh la tgk..hehehee...


Antara sume photoshoot..yg takleh lupe yg mase cycle 8..yga de tgkp ganbo kat crime scene tu..siap jadik issue tu..model cantik yg da mati..eh ke look beautifull in death..tah..tp tu paling aku suke..hahaha..sebab nampak real..and amazingly nampak cantik la muke diorg..tp yela sebab org tu masih hidup kan..bukan mati bebetul..huhu...kalo mati takde la nampak camtu..

tp ade la cam ganas2 cket..nak letak kategori ape ek..18PL ke 18SG ke eh..ke ape aku ngarut ne..huhu..yg penting bukan untuk tatapan mata kanak2...

rasenye sape penah tgk da tau kot..tp letak gak la ganbo kat cne...


ne fav aku natasha tp tak menang..


brit ne plak fav sue..pon xmenang gak




renee ne pon cun gak..


plus size model..ganbo yg agak seram n seksiii..huhuhu


plus size model jgk..sape kate gumok xleh jadik model?..tp jarang2 la..




ganbo ne agak pelik sebab tgn die...


die ne yg menang..jaslene...eish..tak rase mcm papan ke die ne..kene minum appetone weight gain kot..



Ganas kan? tp ne reality jgk..untuk kite lihat betapa kejam manusia dizaman ini..huhu..semoga kite jauh dr sume2 ne..tp kekadang pk balik cite ne mcm bnyk gak mengarutnye..pastu aku pon mengarut jgk la sebab aku layan cite ne..hahaha..korg lak cane?..sape leh komen?silakan...


nanti aku upload ganbo yg aku suke dr cycle 6,7,9,10 plak yea...tunggu....

4 comments:

sue said...

walaupun aku suka Brit ..tpi aku tak suka tgk photo dia lam nih .. tak brp ummphh sgt bbanding ngan photoshot dia yg lain2.. especially yg tang ice cream tuh ..perghh .. tu expressi tahap vogue ! tgk yg nih ..

http://all-antm.net/albums/userpics/10001/normal_%5BANTM%5D_Brittany05_(Joseph_Cultice).jpg

myheart said...

owh yeke..tp bg aku leh tahan gak la..cume muke die tak nmpk sgt..takleh bukak la sue link tu..huhu

sue said...

aik..aku leh je bukak ..


http://all-antm.net/albums/userpics/10001/normal_%5BANTM%5D_Brittany05_(Joseph_Cultice).jpg

myheart said...

br bleh..eh mcm muke lauren plak cket..