Tuesday, September 4, 2012

olaaaa

ehem..assalamualaikum...

mcm biase mood nak update adelah susah nak mai..jd sekali sekale je ade entry..ngeh2..

sbnrnye teruja sebab weekend ne start blaja menjait..hehe..yeay..rm150..setiap minggu 4 jam..sebnyk 4 kelas..boleh blaja macam2..harap2 sempat la blaja macam2 pesen..n nak kemaskan menjait baju kurung..hukhuk..failed tang leher n jait getah kain..

n telah menempah baju peplum utk dipakai mase nikah cilaa..sgt3 berharap en rebak balik sblm 22 hb..yea en rebak kene g maldives lagikk..sob3..berdua ngan sofea je la gamaknye..harap ade la mase nak blaja menjait n menjait..pastu baju peplum tu konon nak jait manik crumble..harap2 menjadik la..aminnn...aku suka aktiviti2 craft ne..tp kalau tebar kain, nak ukur tgk2 anak dah ade atas kain..tak pon baru nak start mesin tgk2 kaki die dah ade kat pedal(mcm kete lak..) atau jahit2 dgr anak dok melalak kat bawah..teros terbantot mood..idea sume terbang melayang..hati tak tenang..kreativiti hilang..hahahaha...tros capai anak..dah mane nak siapnye baju2 tu..ade 2,3 lai aku jait tak siap2..hahaha..tah bile nak siapkan tatau..

n semoga hobi ini boleh menjadi sumber rezeki..mane tau kan..boleh jadi sumber pendapatan dgn kerja yg diminati..aminnnn...

ok dah tu je nak update..hehehe...

1 comment:

PinkUmmi said...

Salam kenal...singgah sini ye :)