Monday, July 2, 2012

sofea anak mama yg behave

Hari sabtu aritu en rebak berangkat ke Maldives..khamis ne baru balik..sob3..first time kene tgl kot..tetibe rase kosong..kosong..cewah..hehe..hari ahad aritu, nak g poskan barang..copea cam nak itott..nak itoot..lgpon cam kesian nak tglkan die dgn keadaan..erm..abaikan..hahaha..ok maka bawak la die..naik kete sorg2..fuh dub dab dub dab je rase..sebabnyeee..risau die tanak dok diam..pastu nak dok skali kat seat driver..sebab kalau berdua ngan en rebak takdenye die nak dok diam..paling2 pon mest die nak berdiri je..tgk view kat luar..

n sgt la suprise sebab die dok diamm je kat seat tu..yea..tak pakai car seat pon..sebab carseat yg ade beso benoo..huhu..tp die sgt behave ok..senyap je..smbil pegang patong..cumenye bile aku langgar ape tah kat tgh2 jalan tu..penutup longkang ke ape..ade bunyi kuat cket die urut dada smbil kate..kejut eya..hihihi..sooo comel..

n kat tesco yg sesak tu pon die dok diam je dlm troli tu..n menyuarakan pendapat bile perlu..hahaa..tak minta pape pon..aku je yg dok hulur mende kat die..bile hulur die amek..alahai..baik betol..so dpt la satu cd upin ipin n drawing block+crayon..

lepas tu g pejb post plak..alhamdulillah...selesai urusan..dgn lancar..




muahkss..windu eya ngan papa..malam ne kite sambung gado lagi yea..hehehe..

1 comment:

Noli@Ibu Wafa said...

comey la pakai spek kemain lg ;p