Tuesday, December 6, 2011

Saye suke kerja saye..

Saya suke kerja saye..

Saya..erm..suke kerja saye..

Saya..errrrrmmm..sayee....aaaaaaaaaaaaaaaaa...tarik2 tudung dan rambut...hahahahaha

Okey, entah kenape la aku jadi programer..sesungguhnye otak tak mampu kot nak jadi mcm bil gates(programerkah?) or mark zukenberg..of kos la xmampu kan sebab tu smpi kang tak kaye raye mcm diorg..T___T...

Actuallyyyy...sudah buntu...hahaha..gaye mane lg nak ku pusing coding ini supaya dpt sepeti ape yg user nak..user ckp nak ini, begitu begitu..satu ayat..tp coding utk satu ayat tu berpage2..pening..ne baru php..belom java..kalau java mungkin aku sudah berhijrah ke pulau jawa..eh tiada kaitan..

Bile laaa aku nak dpt keje yg tak wat coding..harhar..jgn diingat keje ngan gomen ko tak payah pegang coding, masuk kol 8 kuar kol 5, sile jangan mimpi..kalau ade pon mungkin org tu sgt bertuah muah kot..bestnyee la kalau keje just conduct uat, training, pegi seminar pastu coding2 ne  nah amek ko vendor..bestnyee bestnyeeee...tp tu hanye mimpi..smbil lempang diri sendiri..

Rase nak dok kampung tanam jagung pastu bela ayam, lembu kambeng..ok tak idea ku..Siti Norsyila Jailani..Hahahaaa..

p/s: penulis dlm keadaan meroyan kepeningan..sile jgn ambil hati, limpa atau hempedu sekalipon...

4 comments:

Reb@k said...

mari la masuk ke QA atau pun FA world...hihihi

sharEna said...

kite mmg sllu pening ngn coding. dulu kat U amek c++ cukop makan je dpt B- ekekek =p itu pon naseb. ingtkan x lulus dah kuikui

ღnFashyaღ said...

Hihi Fit. sabar ye fit.Klaka pulak bace entri fit yang ni. Fashya pun tak suka kerja sekranag. hahhaa. tapi syukurlah ade kerja. :)

LaLa said...

kalo ko rase gitu aku ni apetah lagi.. da la sistem kewangan which is aku xde basic accounting debit credit pon xtau.ni ujung2 taun nk closing cukup pening kepala aku.lom lg masuk bab audit awal taun dpn nti.haihh rase nk terjun opis!