Thursday, June 9, 2011

Trembling Thursday...

Hok hok, apekah itu tajuk..eh

Assalamualaikum,

Sudah hari khamis, disebabkan en rebak menyuruh saye menulis eh menaip di belog ini makan terhasillah entry ini..huhuhu..

Maka mari membebel..

1)Malam td copea tido awal, tapi..tapiiii..lepas pukul 2 die start kejap2 ekkkk..garu2 muka..garu dan garu smpi aku bergaduh ngan die dok tepis tangan n siap tolong garukan..ne blom aksi die bangun2 pastu gedegang hempas kepala die kat muke aku yg tgh tido..adoi la anak, tak sakitkah kepala tu..huhuh..lagi satu tetibe tgk2 tgh dok sondol kepala kat dada..tskk..macam2 la copea..huhu..

2) Bangun2 tgk muke copea berbirattt bergarisss kesan menggaru malam tadi..aiyoo..ade la beberapa garis n panjanggg pulak tu..aku check kuku die..pendek okey..tapi try2 scratch..mak aii tajam rupenyee...pastu bangun rase pedih di pipi..tgk cermin, aku pon ade jugak kesan cakar..tsk tskk..agaknye kene kuku die mase dok gaduh tak kasi die garu kot..p/s: risau jugak sebab baru 3 hari gune physiogel, nape cam makin teruk ek..huhuh...ke tak sesuai?advice pleaseee..

3) Jap g nak jumpe pn ciare..hehehe..opis kitorg dekat je sbnrnye..eh bukan pn ciare ade site kat area opis aku ne..nak p tgk lengging japss..hehehe..jgn tatau uols..walaupon ade on9 bisnes sendiri, aku juga adelah antar pembeli on9..tp sebab pn ciare ade dekat kire off9 la yek..hehehe..

4)Hari ini berpuasa, dah set jam kol 5 untuk sahur n dah terjaga tp rase ngantuk sebabnye adelah refer no 1, hahaha..tido balik ingt nak bangun 5.15..konon2 tido 15 menet je..skali pukul 6 baru terbangun..sob3..seb bek dah niat mase kol 5 tu..maka teruskan berpuasa tanpa sahur..harap berjaya..tskk..

5)aaaa..tatau dah nak taip ape..itu je la membebel untuk mase ini..sekian..hehehe

3 comments:

Ciare Baha said...

OK OK, nak jumpa kul bape ni? Muehehe :D

sharEna said...

nape copea gatal2 ehh muka dia? eczema gak ker fit?

naurah pakai krim Cetaphil je klu kena merah2 tu. mmg bagus sgt2. doc pakar yg suggest =)

fit said...

eczema kot..huhu..tu la ari tu berkira2 nak beli cetaphil ke physiogel..so amek je physiogel..

masalahnye copea ne kadang2 tak merah pon tp die dok garuu semua tempat2 cam area keliling mate,pelipat tangan, kaki, dada, leher..huhu..