Wednesday, May 18, 2011

Copea 11 months..

Semalam sofea dah 11 bulan..wah kejap je rasenye..tp kenangan melahirkan tu masih terasa..hehehe..

progress copea:

1) dah tumbuh gigi 2 batang..
2) dah pandai jalan 2, 3 langkah..
3) dah pandai ikut arahan..tp arahan yg die suke je..hohoho..contohnye, sofeaa cubit bibik..maka bibik kene cubit2 manja..hikhik..saje je nak soh bibik nanges2 konon2nye..dah pandai kiss..erm ape lagi ek..lupe dah..
4)skang ne sofea susah sgt nak minum susu botol..tp makan bnyk..pastu kalau leh nak minum susu mama die je..memalam asek bergayut je..huhu..
5) sgt suke makan..makan ape je sume die layan...refleks tgn sgt laju..pernah capai pinggan mee goreng n ramas mee goren atas meja..huhu..
6)masalah menggaru masih lom ilang..huhu..slalu garu bahagian mata, telinga muka, area belakang lutut, leher dan bnyk lg..huhu..risau jgk part ne..abes bercalar balar digarunye..skang ne pakai sabun macam sharena suggest tu..ade sesape tau tak ape sabun sesuai untuk hilangkan gatal2 die ne..sian sgt asek menggaru je..
7)sgt suke memanjat..apekah?..huhu..sume die nak panjat..syg awk tu gegirl okey
8)suke main tunjuk2..jari telunjuk tu slalu tegak n tunjuk menda..n kalau baru nak halakan kamera kat die je jari tu dah tegak dulu..hihi..kalau ckp peace pon satu jari tu jgk tegak..

nampak nampk pelik muke copea lam neh..hhuhu..

@kg makngah bak kate aril..eheheh

dan macam2 lagi..tak ingt dah..hehehe..

1 comment:

aziyana said...

suke tgk copea tunjuk 1 tu..comeyyy :)