Tuesday, April 19, 2011

Kasut Baru..

Ehem, sebab gambar ari sabtu kat camera en rebak lagi so update ttg ne la dulu..

wahaha..adelah sgt teruk sebab aku tak pernah ade kasut sukan..last adelah mase kat u dulu..tu pon sebab senamrobik..lepas tu dah bertaun aku rase aku takde kasut sukan..uhukss..nampak beno tak bersukan kan..n esknye nak g men paintball baru tingat takde kasut sukan..tskk..

so malam tu en rebak balik kerje..dah la lambat..huhu..dalam kol 9 sengah ke 9.40 baru sampai al ikhsan..baru tgk 2, 3 kasut pekerja die dah tarik pintu nak tutup kedai..ape lagi terpaksa la pilih laju2..sob2..tak best betul..pastu men ambik je la ape yg murah..huhu..murah la sgt kan..kengkonon ade sale..ingt harga tu before sale..takdo makno eh..rupenye die dah tolak..harga sebenar 200++..so byr je la kan..

gini la rupo eh..kasut tu..sbnrnye bukan kasut sukan pon..lebih kepada kasut jalan yg sporty..hahaha..nasib la..janji leh multi purpose..


tp kan kasut ne skang ade lam bonet kete en rebak..masih suci dan murni putihnye..sebab ape?..sebab sabtu paintball postpone..wahahaaa..adesss...sedih sbnrnye..uhukkk..tu cite nanti..bile ade gambar key..

5 comments:

nanonano said...

main paintball pkai kasut putih ke?
uit sygnye..cpt kotor kang, huhuh kate nk bwk g jln2,
xley melasak sgt la ksut ni,
huhu

fit said...

takpe na, mayb akan pakai sekali je kot men paintball..pastu basuh simpan..huhu..kalau jalan senang pakai sandal je..;p

sharEna said...

cantek ahh kasot tue. sesuai utk buat jalan2 pon. lelagi klu nk jalan byk. sporty sket..heheh

adna^madhiha^ said...

a'a harga pun cantik kn muhahah

lina said...

salam fit - cantik... kak lina suka jln2 pakai kasut cam tu selesa...