Wednesday, April 14, 2010

Meniti Hari...

30 weeks..

Beg laptop yg dibawa makin lama makin terasa berat..

Naik tangga dah mula merasa mengah..badan terasa berat...

Kaki mula mengembang...sehingga selipar yang di pakai terasa ketat dan menyakitkan..

Tp perut masih di saiz yg boleh di katakan comel..walau hanya tinggal 2 bulan lagi..

Masalah emosi dan kemurungan mula muncul kembali..mungkin makin teruk dari awal pregnency..

Baby banyak bergerak esp masa tidur..kadang2 boleh rasa bonjol2 kat perut..

Sakit pada sendi2 pada seluruh badan bila nak bergerak..adikku kate aku dah macam bear atau beruang panda..pendek dan gemok..T_T

Semakin takut dan cemas untuk menghadapi masanya nanti..asyik terfikir sejauh mana la sakitnya bersalin n mampukah aku bertahan?....yet kepala masih berfikir yg bukan2..ermp..

Barang2 baby tak abes beli lg..baru sikit..banyak lagi perlu dicari..


pss->bagaikan diriku tapak sulaiman..

2 comments:

Puan Jiha said...

dah tak lama je kan... tak sabar.. oh tak abes shopping lg barang baby...

oneyani said...

kan best kalau yani dapat wakil utk beli brg baby tu..sukenye!ehehhe