Friday, March 5, 2010

1st day at cherating...

Gambar ade bnykkk..tp kat cne aku upload mane yg ade muke aku je la ek...heehhehe..bg peluang kat en rebak n abg hapiz letak kat belog mereka..(peringatan2..sile jgn publish ganba saye yg gumok gudompol dan tak semengah tuh yea..huhu..;p)

Hari first sampe..petang2 baru turun ke laut..oleh sebab tingin beno nak berendam make saye telah dgn tak malunye mandi laut..wahahaha....naseb la..janji terendam gak la kan badan..tp ombak leh tahan gak kuat..en rebak leh bawak smpi aku tak jejak kaki kat pasir..ape lagi terpekik telolong soh ke tepi smbl berpaut dgn kuat pade leher en rebak..seb bek tak tercekik...wahahaha...


menuju ke pantai..horey3..


denel yg nanges tak nak jejak kaki kat pantai..hihihi


dah lepas mandi..

yg dak tecik denel plak..die leh geli ngan pasir..hihihi..geli2..kotor2..sgt comel..penat papa pujuk..tak jalan jgk..last2 papa die je la yg berendam..


sile cari 2 objek asing lam laut..hihihihi

chalet pak itam


then malam makan kat area ctu2 jgk..pastu bedabom tido..uish..en rebak letak pale kat bantal je tros kroih2..penat agaknye..kitorg dok kat chalet pak itam..ok la chantek..tp tak macam otel..sabun tuala sume kene bawak sendiri..hihihi..(jeles tgk c33ram00n g impiana dpt mandi pool die yg besa tu...waaaaaa...xpe2..pasne plan untuk ke taman tema air pulak..xpadan ngan memboyot..;p)

malam tu makan kat cne..erm baging ke bagih..bantai le labu..

ne keesokkan harinyee...baju baru..hihihihi..nampak tetemok kan..mane taknye..dari 48 kg dan nek 56..huhuhu..


berganba sekeluarga sebelum off ke ganu n kelantan..;)...

next post key..

3 comments:

ciare (^_^)v said...

berat naik demi baby yg sihat tak apa :) bestnya holidayyy

Redbloodsnow said...

uiii..best ah cherating ek. Teringin plak zie nk g...huhu

♥cutebabygirl♥ said...

nk g cherating next week! :D