Tuesday, February 23, 2010

Introducing..

Ari ahad ari tu wat detail scan kat naluri..doktor pon ukur sume mende..alhamdulilah dr ckp sume normal..cume jari die jek die genggam..so tak dpt nak tgk..n baby pon ala2 malu nak bg muke die di scan..smpi doktor kene tonyoh2 perot cket..smpi baby ngamok2..n doktor kate uii grgnye diee...hihihi..tp malangnye tak dpt softcopy, boleh die kate mesin cd die rosak..pastu kalau nak gune thumdrive kene yg baru beli punye..so tak puas la tgk..huhuh..bek p vision college..siap dpt cd sume..lg murah plak tu..hehehe..ne cam ade ura2 nak p jek ne..;p..tgk la kalau ade rejeki..

InsyaAllah,new incoming member of our family..


dari tepi..macam muke en rebak la..hihihi



haa ne mest tiru papanye neh suke men jelir2 lidah..hihihi...xpasti lidah ke molot..tp molot cam molot maknye jek..ade moncong..hohoho...tetembam kan..

suke sgt tgk..tp dpt tgk kejap je..uhuks2.kalau leh nak ade mesin scan tu kat tepi tiap2 hari leh tgk..hohoho..

6 comments:

Puan Jiha said...

wah bestnye.... dah wat 4d scan ni..kat naluri brape eh? tp tak dpt softcopy eh..tak syok la eh... tak sabar nye nak buat jugak hehehe
btw, gender baby u ape eh...

myheart said...

kat naluri..rm200 ari tu..tu la tak bestnye..sebab bnyk jgk doktor tu tgkp ganba tp dpt 3 keping ne je yg die print..huhu

baby gurl..;)

yaya said...

eh anak ko berenang kuak kupu-kupu la..

myheart said...

tu la..maknye tak dpt berenang kuak kupu2..anaknye berenang la kat lam peyot..hohoho

CiLaa said...

ala tiut2...

Nadya said...

hyee..kite pun baru wat detail scan td kat annur..tp 2D je..tu pun dah rm120.alhamdulillah sumer ok..tp keciwa tak dapat print pic ape satu pun..kalu nk print sekeping rm10.huh cekik darah btoi..xpe pehni nak gi Vision tu..harapnye berbaloi2 le..
congrats ye baby girl..=)