Thursday, January 14, 2010

Best best..

Erm..benti kejap pasal cherating..nak cite pasal satu cite yg bestttt bangattt..

Ingt tak cite meteor garden???..sape die hard fan mest tau kan...hihihi..ooohh dao ming siii...mase tu kat ukm, wat sape yg tatau meteor garden ne bersiri taiwan..ade bnyk episod and also bnyk season..satu season ade lam belas2 ke puluh cd die..ahahaha..



Disebabkan member beli sume season...kitorg wat marathon tgk series ne pastu gila bayang sorg2..hahahah..n of course kat dao ming sii ataupon jerry yan(si garang tp macho, charming ensom dan bla bla bla..hahah)..n f4 mase tu sgt pemes..tp skang dgr dah berpecah kot..n cite die sgttt la best sebab klaka dan jgk sedih..tp best..

Tak silap cite ne ade version Jepun gak..cite ne by Hana yogori..

N skang ne dalam version Korea..OMG..the bestttt okey...lg best dari meteor garden..seres...n watak utamanye lagik ensommmm n sgt la aaaa..tatau nak ckp.Tajuk die boys over/before flower.Hero adelah Gu Jun Pyo and heroin Jan Di.same plot cite tp penyampaian berbeza....(tp mase tgk cite ne aku byg Gu Jun Pyo macam en rebak..apekah???..hihihi)



Sebab ape aku kate best..sebab, mase tgk cite ne en rebak pon join la tertengok..n die leh melekat smpi skang tgk cite ne..n boleh nak tahan aku jgn tido sebab nak habeskan episod yg tu..n boleh mase aku tgh tido die smbg tgk ep seterusnya pastu gelak sorg2 smpi gegar katil n wat aku terjaga dari tido..hahahaha..laki aku..laki aku..ingtkan die tak suke cite 'girly'2 ne kan..hehehe...

Lagi satu semalam dah setat part sedeyy..huuuu..mmg sedey..nanges2 okey..(siap byg camne kalau aku jadik jan di pastu kene tgl 6 bulan tanpa kabar bite pastu bile jumpe en rebak kate dah tak suke kat aku anggap aku macam dirt??...uuu...tp Gu Jun Pyo pon terpaksa sebab emak die punye pasal..aa terbitau pulaks..:p).smpi kuar2 hingus..hihihi..aaa en rebak tatau..;p..aku je kot emo terlampau..cite je pon..hihi


jerry yan...hihihih..


gu jun pyo name btol ape tah..:p..dedua ade lesong popott..uii..bestnye kalau anak ade lesung popot..mest ensom/cun..

hero n heroin

hero sampingan..hehehe..bile gu jun pyo takde..mest die ade nak comfortkan jan di..tapi sian,,jan di dah suke kat jun pyo plak..

pstt: kesimpulannye..sape sgt suke tgk meteor garden boleh tgk cite ne..mmg terbaik..tp sape tak suke leh men jauh2..hihihi..baru tgk halfway, mintak2 dah abes tgk akan ade season seterusnyee..hihihi..

1 comment:

ciare (^_^)v said...

fit.versi jepun lagi sweeetttt dan besttt tau =D