Wednesday, December 16, 2009

Isk..

Hari tu en rebak ade makan2 pas meting..

Pastu die bawak camera..pastu aku tgk2 la ape ganba die tgkp tu kan..owh lupe diorg makan kat south sea seafood kot name tmpt die...

Meh2 tgk ape ganba yg menarik perhatian aku...



eeee..ne spesis shipot ape nee..besaaanyee..pastu cam isk..gelinyeee...ade ke org makan shipot camne..tros aku tingat shipot sedot.yg aku slalu makan...eh tp rupe adelah berlainan..ne dah mcm ulor aku nengok, cam shipot bab pon yea jgk..tsk..camne la rupe pas dah masak....T__T



ne plak ketam..aku ckp kat en rebak..kirim ketam sekor due, die bawak ganba ne..hahah..takan la die nak bungkuskan dah name bos banje..gilo ke ape....saba yea baby..mintak2 kite jadi p becuti leh makan seafood smpi lebam..

notakaki: nak p becuti aka honeymoon..aaaa..nak tgk pantai..aaaaa..tp pening nak pilih hotel yg murah dan tmpt yg best..aaaaaa..yg penting kene ade seafood..aaaaaaa..menong aku ne..

3 comments:

oneyani said...

perlu ke hotel yang murah??ahahaha tipu....

Framestone said...

nampak menyelerakan je he...23x

sedap x yang di atas nun

BroFramestone Blog

Ila iqbal said...

wei ape gambo tuh seram la hahaha aku ingat pisang ke ape hahaah