Thursday, December 24, 2009

Erm..aaaaa...

Tatau nak cite pasal pe..wakakka..macam mane nak jadi blogger tegar neh..hoho..nuffnang pon cam tak gerak2 je..->ayat kesian yg bermaksud sile la klik iklan nufnang sayeee...T__T


Hah, ade ganba sandal..cite pasal sandal je la..kikiki..nampak bena takde modal...sbnrnye nak tuka sandal crocodile aku yg keadaan die maseh elok tp die punye yg lekat2 tuh dah tak melekat..ermphh..pahamkah?..mest korg tak paham kan..huhu..abaikan je la..

Pastu konon p la tgk kot2 ade tak sandal len yg lebih selesa, tgk kat hush puppies, clark, bata, last2 p gak kat jusco..test2 brand lain..alih2 crocodile jgk yg kuamek..pastu same lak design die..kaler jek len....wakakak..tu pon setelah en rebak kate..amek je la dedua..sebab another one tu kaler pink je cantek..tp kaler pink takleh masuk sume baju...

Pastu leh plak en rebak terjerat skali..die pon nak beli jgk daa...padahal sandal die eloks je lagi..hihihi..sukati laa..janji gue suda dpt..due plak tuh..hihihih..nampaknye en rebak dah terjangkit penyakit shoppaholic..hihihih.takpe2 skali skale..

Pastu kan..dah balik umah die leh test pakai lam bilik..pastu kan sebab nak soh amek air kat bawah punye pasal..make aku pon merangka ayat paling syahdu..wakakak..

Pekate by test drive sandal tuh, pakai p bawah smbil amek air..baru tau selesa ke tak...

Btol2 die wat tuh..smpi atas tros bg komen..selesa2...hihihi..siap soh aku try..dah macam kapal bile aku masukkan kaki lam sandal tu..wakakaakka..aaa yela..selesa sgt laaaa...harga sandal die tu 2 kali ganda lagi mahal dari harga ke dua2 sandal aku..mane tak selesaaa nyeee..hihihi...


cila..ade cam sandal aku yg ko panggil sandal g-string dulu kan..hihi..tak senonoh kamu..teringt time shoping mase blaja dulu..:p



en rebak ,berkenan tros amek..sandal camel..selesa kot sebab die kulit..tp kalau aku pakai tak sesuai sebab jenis kaki berpeluh..nanti kulit tu akan menghitam bile kene kakiku ini..huhu..tu yg prefer pakai sandal..kalu pakai kasut mau kepam kaki berpeluh2..

4 comments:

Reb@k said...

erk..ermm..huhu... memang selesa pong, yg penting pakcik happay...yeeeahh

myheart said...

dpt mende baru mmg la heppyy..hihihi..

by, nanti kite p shopping lg nak?..wakakakkaaa..

CiLaa said...

haha ni xnmpak cam g string sgt..eh crocodile ke tuh..

arituh aku cr sandal..bile sopin sorg2 sume xbekenan..last xjadik beli..

korek2 sandal lama lam drawer..seb baik ado..selamat duet den..

oneyani said...

wah comey2..crocodile mmg sgt selesa dan design pon simple je..yang penting..harga adalah mampu milik nk compare ngan clarks..ehehehe