Tuesday, October 27, 2009

ehem..

Dah cam tajuk posting na plak..hihi..

Erm..dah lame tak tulis kat cne..huhu..kdg2 aku dah tulis2 pastu aku delete..apekah?..takpe la bia aku je yg tau ape aku nak tulis dan dah delete tu.ke aku pon dah tak ingt...hehe..

Kalau ade sesape yg perasaan ade ticker baru kat belog aku..yea, sile percy..hehe..

Kurnia yg tak disangka2 sbnrnye..tp alhamdulilah syukur., rezeki kurniaan Allah...walau memule aku cam org menong jgk..cam tak pecaye pon ade..hehee...So wish me luck n doakan yg baik untuk aku n si kecit key..semoga rezeki semakin bertambah2 hendaknye dgn kehadiran si kecit ne..cam comel plak bunyinye..hehe..

Owh tp sbnrye nak cite..td kitorg g ikea beli adiah kawen shah..pastu aku pon ape lagi, lame btol ngidam nak makan ikea meatball tu..beli 5 ketol je..pastu 2 ketol chic wing..pastu egg tart..seee sgt bnyk aku makan..huhu..tp meatball tu aku amik portion kanak2 rupenye, dpt cekelat daim skali..hihi..sonot..

aku saje jalan2 so terbeli la lampu tido kecik yg comel..n akhirnye smpi opis kol 3 lebey..isk3..wat cam opis sendiri btol..n skang tgh menahan sakit pinggang..adoii..baru jalan cket..huhu..kene exercise slalu ne..huhu..kalau tak mest makin tetemok..

notakaki: pada yg bg wish..thanks yaa..

6 comments:

Linda said...

congrate..congrate..jaga elok2...tak sabar tunggu org baru...

satsuma said...

dah pregnant erk? tahniah...

bile shah kawin? hehehe

oneyani said...

congrats ye fit

myheart said...

thanks sume..

shah nikah jemaat ne..sapekah kamu satsuma?..huhu

Reb@k said...

tahniah2..semoga Keluarga dicucuri rahmat, dimurahkan rezeki, ditambahkan Iman hendaknya... Amin

zura cipot said...

tahniah fit..take care..:)