Monday, July 20, 2009

Aku yg tapapee..

Semalam kan ade aktiviti yg dianjurkan oleh puteri..aku p ngan kak zura n mak..

Hihi..sonok gak..ade aerobik lagi u..

Tetibe teringat kenangan lamee...Hahaha...cila, ko ingt lg tak?..

Yea, mase first year kat ukm..kitorg diwajibkan amek ko kurikulum punye subjek n masuk dlm cgpa tau..jgn memain.:p.sebab adelah malas..kitorg cari la mende yg palingg senang n seronok..hihihi..nak masuk teater tak reti blakon nak masuk olahraga takde bakat..last2 kitorg amek..senamrobik...kikiki..ikotkan aku nak masuk koir sebab aku kan suke melalak2 neh..tp cila n zati tamao plak..ikotkan aje..walaupon tak minat senamrobik neh..tp last2 sonot plak..glemer u all's..:P..eh aku tompang glemer jek..yg pemesnye si zati..hahaha..sebab die cun n terel menari..

owh yea..instructor kitorg name ape tah..tp lelaki you all's..n lelaki yg lembot u all's..hihihi..adeh2 jahat..mulot pon laser jek..n yg lawaknye tak ramai melayu dlm kelas die ne..n die slalu cam wat dek ngan kitorg n pentingkan budak2 chineese je..

tp kami adelah the vass..:p..poyo puji diri sendiri..kikiki..sebab kitorg kene wat persembahan senamrobik, construct sendiri steps n jgk pilih sendiri lagu..markah akan masuk pngk berdasarkan persembahan tuh..

gile semangat kitorg pektis..hahah..mcm 2 lagu ade termasuk lagu industan..kalo bebudak uo tu mmg slalu la nampak kitorg pektis..kat foyer, kat court basketball...pergh..sgt tak malu..kikiki..

and siap beli baju you alls...nak kasi seragam..kikiki...lawak2..siap ade snow cap kaler merah..hihihi..n the result sgt la gempak..dapat no 1 ke no 2 n also subjek tu dpt A..hihihi..instructor pon impress..ha tula dulu menganak tirikan kitorg..seyes rase cam nak belagak je pastu..hihi..zati la jadik ketua...mane taknye siap ade lompat2 panjat2..dah cam cheerleader la plak..kikik..seb bek tak tergolek..

n lepas tu..nak pastikan dpt dok kolej..join la plak kelab tarian..uhuuu..maka jadi la penari untuk kolej uo..mase 2nd year kitorg dpt dok apartment..:p..tp bukan la apartment yg cam apartment mewah tu..hihii..tp bilik yg dok sorg2 tuh..satu aras adelah geng kitorg jek..aku, ad, nat, yaya, kak cik, dila eh cila tercampak ke block sebelahnye..huhu..tp die slalu melepaks ngan kitorg..smpi la budak senior kat bawah tu marah2 dan report ke pengetua kolej kate kitrog bising..hahahaa..siap kene mengadap pengetua..tp tak kene pape pon..:P..siap ade gelaran untuk senior tu..hihi..jaat kan..kite panggey die super2 senior sebab die adelah repeat n tak grad2 lg..hihih..added..tak dilupe juge..kami dok dlm satu bilik provided untuk sorg tp tido beramai2 seramai 5 ke 6 org..puncenye..adelah sebab zati nampak mende kat tingkap die..iaitu pocong..huhu..ape lagi...sume kumpul satu bilek..berhempet2..siap angkat tilam lagi..hihihi..lawak2..

owh tu cite lepas..tertibe terimbau kenangan silam lak..tp itu duluuuu..

skang ne..kesan dr aerobik semalam ialah..betis n peha adelah kejang..huwaaaaa.

mane taknye..lame gile tak exercise..urat2 sume terkejut bile tetibe kene senam robik..huhuuh..

nak jalan pon dah tak lurus ne..huhuhu..setiap kali nak angkat kaki kedua2 urat ke otot kat beti s n peha rase ditarik..pedih oo..ckp kat enche rebak die leh ckp..manje ne, kaki ne..okey ahad nanti p lg senam robik..huwaaaa...



ne la baju boria tu..hahaha..ganba2 len dah delete..sgt huduh rupeku semasa menari..jd sedarla diri sendiri bahawa saye adelah tidak berbakat menari..ihihihii



new puteri's t shirt..sesuai plak kaler ne..cube kalo kaler pink..adekah enche rebak akan pakai baju kaler pink jgk?..hihihihi...


7 comments:

CiLaa said...

hehe aku hengat..aku la tukang panjat2 tuh..glemer kiter kn mase tuh..puas da aku pk name instructor tu tp xhengat..huhuhu

myheart said...

hahaha..nape aku rase aku pon panjat gak..hahah..ke engko sorg eh...sebab org len sume berat..kiki..

CiLaa said...

aku jer kot sbb korg sume gayat..ahaha pijak lutut sape ea name pompuan team kiter 2 org lg tuh..haishh suda nyanyuk lorr..suma lupaaa..

myheart said...

tak ingt gak..dah dekat 5 taun woo..eh tp keff skali ngan kite..aku ingt lg sebab dr dulu smpi skang die ckp nak kasi ganba tak terkasi2..huhu

Anonymous said...

haah...sama la kita, saye pun ada masa tu, saye la orangnya yg dipijak tu...seminggu wor lutut gelong..huhu

yaya said...

aku cam nmpk name aku jek kt post.. ape panjat2 nih aku xingat pun.. apsal aku xingat kejadian itu.. oo mungkin bnyk sgt kejadian jahat aku dh buat kt kolej..

aku jahat ke >> xla saye baik2 je, saye jadi jahat bile syila dgn fit ade kt sblh je.. btol xtipuuuuu..

myheart said...

yaya->ko tak ingt sebab ko tak terlibat..ko kan asek bekepit jek ngan abg jasin ngan aktiviti extreme c ko tuh..hahaha


salah tu..ko jadi jahat bile ade abg jasin kat sblah..pastu kerja jahat ko buat ialah lepak bersama abg jasin dr malam smpi pagi..hahaha