Tuesday, May 12, 2009

Tag dr cila

1.Bekas kekasih saya adalah :
adalah apa??...adalah kisah silam..tamao ingt..

2.Saya sedang mendengar:
Bunyik sue type kat keyboard die

3.Mungkin saya patut :
Buat apps fb banyak2 smpi lebam baru dpt tandingi income mereka..huhu

4.Saya suka :
makan..shopping..bercanda di tepi pantai->tp masih belum kesampaian

5.Sahabat-sahabat baik saya :
kawan2 yang masih mengingati saya

6.Saya tak paham :
kenapa saya sgt kuat curiga dan berfikir bukan2->ne sixth sense yg kuat atau hasutan setan?..huhu

7.Saya kehilangan :
semangat untuk bekerja keras dan gigih->adakah kerana 2 taun berturut2 tiada bonus?..hahaha

8.Ramai yang berkata :

bila tarikh kawen ko?..

9.Makna nama saya :
hmm..ape eh..fitrah kasih syg ke ape tah..tak ingt..huhu

10.Cinta itu adalah:
derita dan bahagia jadi satu...

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
update blog die dgn giatnya..katanya ingin menyampaikan maksud tertentu kepada org2 tertentu..hmm..

12.Saya akan cuba :
bertahan..->same la kite cila..

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
dunia dan akhirat...

14.Telefon bimbit saya :
Sony..eh pesal cam ilang ingatan..huwaaa..K510 i ke ape.,.lupe..huhuhu

15.Bila saya terjaga dari tidur :
tgk adik2 sibok bersiap ke sekolah..tgk jam..pejam mate semula..

16.Saya paling meluat apabila :
same cam cila..ade org menggedik ngan TUNANG saye..sungguh tidak boleh diterima..

17.Pesta/Parti adalah :
bersukaria makan2 jalan2 bersama keluarga ->dulu jarang dpt dilakukan..skrg, insyaAllah..ada rezeki saye cube bawak keluarga jalan2..

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
binatang dlm cite bedtime stories tu..saye lupe name die..enche rebak pon lupe..

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
hmm..zaman kanak2 sy takde yg seronok sgt...mase kecik2 sy slalu kene ikot mak ngan ayah berniaga..dipasar pagi.bangun kol 3, 4 pagi...pasar malam..balik 12 malam..saye ingt lg keadaan mase tu...dah besa cket..jaga kedai makan plak..darjah 6 saye dah kene blaja mengira brape harga makanan yg org2 tu amik..alhamdulilah, skrg saye dah senang cket...leh tlg mak ayah saye...mgkn peringkat umur ne kot yg menyeronokkan..sebab..saye nak kawen...ehehehe...

20.Hari ini :
hari selasa..

21.Malam ini saya akan :
pegi jumpe tok kadi..tu pon kalau die free..

22.Esok pula saya akan :
pegi keje cam bese..

23.Saya betul2 inginkan :
mak dan ayah saye hidup senang..dan saye dpt bina keluarga yg bahagia dunia dan akhirat dgn org yg saye cintai..semoga dia tidak menghampakan saye...

24.Ketika saya lihat wajah saya di hadapan cermin pagi ini :
kenape jerawat seketoi ne sgt degil mau meninggalkan pipi saye...dah macam taik lalat pule rupenye

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan? :
of course shopping..tu pon jika saye ade banyak duit..

26.Makanan Barat atau Jepun? :
Dua2 pon okey..janji halal dan tidak membuat saye muntah..hehe..

27.Bilik yang terang atau gelap? :
Gelap..tp tidak terlalu gelap..sampai saye tak nampak lgsg ape2...

28.Makanan segera adalah :
kfc, mcd dan sewaktu dgnnye..

29.Ayat terakhir yang sy katakan pada seseorang?
jawab tag cila ne ha..hehehe..

30.Siapa yang sy nak Tag?
dia,sue, abg hafiz..sape2 je la..


notakaki: saye dah jawab semua yea cila..


6 comments:

Ungku Nor said...

ooohhh..jangan tag akak..akak tak sihat..
*malas*

ehehehe

Reb@k said...

kuuuu semangat, seb bek tak kena tag...hoyeh!!! =p

myheart said...

dia tu adelah anda enche rebak

CiLaa said...

binatang itu adelah seeko guinea pig..iaitu tikus mondok..nape yer aku pon lupe name menatang lam cite tuh..

myheart said...

name die bugsy..hehehe..mate besooo..tomeii..

sue said...

alahai..dah lama x jawab tag..huhu...nanti free ku jwb..