Tuesday, May 19, 2009

Fotografer lagi..


Kepada mereka yg beri link..thank you so much..

Sehingga aku lak pening nak pilih..hehehe..

Lepas browse2 sume..n mintak harga..

shorlisted..

1) ladyNoe-> ikot price ingtkan nak amek pakej comel RM 850+RM 330 untuk next day event..uhuks..total up RM 1180..yea suda lari bajet..adeh..tp ladyNoe kate just my date yg belom dibooked..adeh2..kene cepat confirmkan ne..

2)recommended by abg hafiz-> http://ahsyaz.mypixelarts.com/. a little bit higher dr ladyNoe, tp ade extra2 cket..as if album n so on..mayb kalo kurangkan mende2 tu dpt kurang harga??..huhu...tp tak confirm lg my date leh ke tak..since mayb ade wedding kat johor..


3)amek kat mak andam ->600-700 - tp adikku kate fotog die tak begitu mesra alam..men tgkp je ganba..kire cam ,posing la cane pon..aku tgkp je..hhaha..ape la adik aku ne..



Jadi gimana yaa...

pesan en rabain aka tokey kedai kad ixora->bia die berhabis smpi berhutang untuk kawen ne, jadi die tak buat lagi..memule aku pk..buat ape?..agak bler..skali die kat..yela..bia die serik, takde la pk nak kawen lagi..............ngeeee......aku takyah pk berhabis..pk persiapan pon cam dah lemau..hahhaa..confirm..my last n only..takdenye lagi2..en rebak tatau la...->jgn nak jawap nak lagi yea..bg flying kick dr jauh kang...hohoho

notakaki: masa itu emas...huhuuuu...walaupon harga emas tgh mahal skrg...

5 comments:

Reb@k said...

eh tetau jek...hik3 =p

myheart said...

haaaa...ne yg nyampah ne....

nad nazira said...

fotografer memang memeningkannnnnnnnnnnnnnnn..hehe

myheart said...

bukan fotografer yg memeningkan tp adelah memilih fotografer yg berkenan dihati...huhu..

[ Hanie ] said...

ouhh...ingatkan sape FIT tu :D Adoi kalau tak sama date kawen, mungkin boleh tolong. Huhu. Tak lama je kan iskk