Tuesday, November 18, 2008

Dating..;)

Semalam our date yg first after disarung cincin..wahaha..cam klaka lak ayat.(ayat menunjuk-nunjuk, bak kate kak red)...sbnrnye aku nak ajak dia p beli besday present die boley?..hehehe..beside handphone tu aku rase nak bg lg adiah len...since that day is his birthday n our anniversary day...2 in 1...wat a special day..tp kang aku belikan takut tak menepati spec lak kan..jadi aku kene bawak tuannye skali...not a seprise anymore la..huhuhu..neway, since a lot we have been through this 2 years..y not, i gave him a gift of love and appreciation...wah gtu..alhamdulilah kami masih bertahan dan akan bertahan smpi bile2 walau bnyk mane dugaan mendatang...doakan kami yea kawan2...

Tp malangnye mende yg dikehendaki tu xde la plak yg berkenan dihati kat ctu..so we decided untk g cari next dating date lak la..ahaks...ne mg berdating yea...jgn jeles..:p..sebab dia lapau aku pun same kitorg g makan kat foodcourt...jumpe lak kawan lame...aku cam tak brape kenal tp cam familiar...dak skolah kitorg gak dulu...huhu..yela..aku ngan dia kan sbnrnye satu skolah..sekelas lagi..tp dulu kitorg dak bek..tak bercinta pun tau..tegur pun tak..ahaks..:p...ingt kisah lame la plak....aku teringin asam laksa...die lak makan nasik goren ayam mamak yg mahai dan cket..kedukut punye mamak...








ne asam laksa...sedap la gak..tp nape tah selera aku kurang lak..huhu



tgk2..cket kan nasik die 6 hengget lebih tu...

bile dah smpi foodcourt tu...mende ne mest die nak beli..isk2...



chesnut atau buah berangan..sape suke makan nanti bnyk berangan..wahahah...larikkk...



aku dulu sgt tak suke bau die...tp kan..setelah mencuba, ok la..since die suke makan..aku pun boleh je turut menyukainye...hiks...


13 comments:

yaya said...

ye la org tgh becinta mmg mcm tu.. kalau bleh hr2 nk jumpe...

skarang jumpe la hr2, nnti dh lame bosan baru pdn.. wakaka... tau knape, sbb korg ni baik sgt.. so the loving2 couple..

tak mcm aku, w'pun hati kate syg, tp luaran tu mesti ade sifat dengki dan buli.. so everytime jumpe mesti ade keinginan yg sgt kuat untuk membuli dan mendengki.. baru la syok jumpe hr2..

moral: bulilah fitiriah hari2.. wakaka..

myheart said...

oit yaya..ckp la...ko hengat aku tak kene buli?..tiap kali dating, wah..ko tanye encik rebak...hahaa..seb bek la tanganku ini sgt pantas hokey..same gak la reaction ngan korg2..usik aku amek sedas cubit n tamparan dr aku..kikiki...


tp aku tak cubit or pukul lelaki len hokey...encik rebak je...ngan ko skali yaya..ish..tangan aku rase merenyam neh..nak cubit ko...meh2 cne..suke buli owg eh...

yaya said...

wakaka.. aku sgt rindu nk buli ko fit.. sbb ko suke bg feed back yg menarik hati.. kene cobit pun xkesah..

xcaye tanye rebak.. seronok kan rebak kan..

Reb@k said...

adeh..pecah la rahsia mcm ne..huhu..sob3

myheart said...

erk..rahsie yg mane yg pecah ek?..ape nak dirahsiakan ne by?..huhu..

p/s: biala sume tau kisah cinta kite, takde la org dok menyibukkan dan mengacau..lalalala..

ciarexoxo (^_^)v said...

wohoo rmantiknyee deting 1st time pas sarung cincin :'D ehh kite tuka link eh...hkhik

myheart said...

ciare->hehe..encik rebak tak lomantik la..larikk....

boley2..no hal punyooo...

13may said...

hehe hehe...nampak sedap plak nasi goreng tuh :D

myheart said...

13 may->cedap ke eh..jap ingt jap rase die..

owww..first suapan kan rase keras ade mende cam sebijik batu kecik..huhu..tros terbantut keinginan hendak mecilok nasik encik rebak bagi suapan ke 2..huhu..

ad3ck said...

geram tengok timun tuh ehehehe. rase nak 'baham' je ;p.

yaya said...

ahahhahah baru aku ingat ade satu peristiwa klaka..

mase aku dulu pas sarung cincin risik, aku g dating ngan mak abgjasin.. wakaka..

sbb pas merisik tu nk balik kl tumpang rombongan merisik tu..

wakaka.. aku sungguh xmalu..

ciarexoxo (^_^)v said...

hahahaha..x romantik kah dia?? tp ngn jaspal dia sgt romantiss..auwwww...cabottt :'D

myheart said...

ad3ck->erk..timun pun geram ke?..nanti kite belikan kat pasar 2kilo nak..br la membaham namenye..wakakak

yaya->ko mmg seorg yg tidak pemalu cik yaya...kikiki

ciare->yeke..tu la tuh..dah nek jeles dah ne..nak p dating pun susah..asek kene tahan ngan pakcik jas jek..wahahaha...pakcik tol la jaspal tuh..;P